بازار آریا
مجوز ورود 4 خودروی برقی مجوز به ناوگان تاکسیرانی
دوشنبه 18 فروردين 1404 - 01:46:49
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - ایسنا : با تائید شورای عالی ترافیک کشور، چهار خودروی برقی مجوز ورود به ناوگان تاکسیرانی گرفتند.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، با بیان اینکه با هدف کاهش آلودگی هوا و ارتقای کیفیت خدمات حمل و نقل عمومی، چهار مدل خودروی برقی برای ورود به ناوگان تاکسیرانی کشور مجوز دریافت کرده‌اند، افزود: جک جی 7 کرمان موتور، Eado سایپا ، FAW ایران خودرو و آیون (AION) شهرداری تهران، چهار خودروی مورد تأیید است.
برقی سازی عامل کاهش هزینه‌های عملیاتی تاکسیرانی و افزایش رفاه حال رانندگان
وی با اشاره به اهمیت ورود خودروهای برقی به ناوگان تاکسیرانی، اظهار کرد: این اقدام، گامی مهم در جهت توسعه حمل و نقل پاک و کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی محسوب می‌شود. همچنین، استفاده از خودروهای برقی می‌تواند به کاهش هزینه‌های عملیاتی تاکسیرانی و افزایش رفاه حال رانندگان و مسافران منجر شود.
ضامنی افزود: این خودروها پس از طی مراحل ارزیابی و تطابق با ضوابط شورای عالی ترافیک کشور و اخذ تأییدیه از کمیته فنی وزارت کشور، به عنوان گزینه‌های مناسب برای استفاده در ناوگان تاکسیرانی شناخته شدند.
مدیر عامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور درباره مزایای استفاده از خودروهای برقی در ناوگان تاکسیرانی، گفت: کاهش آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، کاهش هزینه‌های سوخت و نگهداری، ایجاد تجربه سفر آرام و بی صدا برای مسافران و ارتقای وجهه ناوگان تاکسیرانی به عنوان یک سیستم حمل و نقل مدرن و پایدار، از جمله مزایای این اقدام است.
وی با اشاره به برنامه‌های آتی این اتحادیه، تصریح کرد: امید است با گسترش استفاده از خودروهای برقی در ناوگان تاکسیرانی، شاهد بهبود کیفیت هوا و ارتقای سطح خدمات حمل و نقل عمومی در کشور باشیم. در همین راستا و با توجه به اهمیت توسعه زیرساخت‌های شارژ در کلان شهرها، لازم است تا دستگاه‌های مرتبط از جمله وزارت نیرو، همکاری لازم را با شهرداری‌ها به منظور انجام فرآیند تخصصی احداث جایگاه‌ها و تأمین برق مورد نیاز به عمل آورند.
ضامنی در پایان اعلام کرد که خودروی دانگ فنگ E70 ایران‌خودرو، به علت عدم تطابق با ضوابط شورای عالی ترافیک و عدم اخذ تأییدیه در کمیته فنی وزارت کشور، نتوانست وارد ناوگان تاکسیرانی شود.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1288492/مجوز-ورود-4-خودروی-برقی-مجوز--به-ناوگان-تاکسیرانی
بستن   چاپ