بازار آریا
افشاگری یک رسانه عبری درباره عملیات ارتش اسرائیل در سوریه
شنبه 16 فروردين 1404 - 23:15:11
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - تسنیم : یک رسانه عبری زبان فاش کرد، ارتش اسرائیل بعد از حملات گسترده به سوریه و از بین بردن زیر ساخت‌های نظامی این کشور، حتی به پایگاه‌های متروکه هم رحم نمی‌کند.
روزنامه معاریو در گزارشی در این رابطه خبر داد، نیروهای چتر باز ارتش اسرائیل عملیات خود را در سوریه همچنان ادامه می‌دهند و در جستجوهای دقیق خود به محلی رسیدند که تانک‌ها و نفربرهای قدیمی و از رده خارج به جای مانده از رژیم سابق حاکم بر این کشور رسیده و اقدام به منهدم کردن آنها نمودند.
سخنگوی ارتش اسرائیل امروز شنبه اعلام کرد، یکی از یگان‌های چتر باز از لشکر 210 همچنان در حال انجام عملیات در عمق سوریه است، هدف از این عملیات برچیدن خطراتی است که اسرائیل را تهدید می‌کند.
در همین راستا، هفته جاری نیروهای ارتش اسرائیل یک پایگاه قدیمی ارتش سوریه را مورد حمله قرار دادند و در آن چندین دستگان تانک و نفر بر زرهی و چند عراده توپ فرسوده و قدیمی پیدا کردند که همگی آنها هم منهدم شدند.
در این پایگاه مقادیر گلوله توپ، خمپاره و ده‌ها فروند موشک هم پیدا شد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1287845/افشاگری-یک-رسانه-عبری-درباره-عملیات-ارتش-اسرائیل-در-سوریه
بستن   چاپ