بازار آریا
سال 1404 را با افزایش تولید نفت آغاز کردیم
چهارشنبه 6 فروردين 1404 - 14:12:19
بازار آریا - وزیر نفت با اشاره به افزایش تولید نفت خام به 50 هزار بشکه در روز گفت: به دنبال این هستیم که تا یک ماه آینده همایشی را برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری برگزار کنیم تا سرمایه‌گذاران با شاخص‌های اقتصادی در این عرصه آشنا شوند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محسن پاک‌نژاد در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد: تاکید و تدبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در سرمایه گذاری برای تولید بسیار راهگشا است، زیرا توجه به این امر منجر به افزایش تولید و رونق اقتصادی در کشور می‌شود.
وی افزود: بحث تمرکز در استفاده از سرمایه‌های مردمی نکته بسیار خوبی است، چراکه در این زمینه ظرفیت‌های مناسبی در کشور داریم.
وزیر نفت با بیان اینکه سرمایه‌گذاری و نرخ بازگشت در صنعت نفت بسیار ظرفیت خوبی دارد، گفت: در همایشی که تا یک ماه آینده برگزار می‌شود فرصت‌های سرمایه گذاری برای مشارکت سرمایه گذاران اعلام خواهد شد.
پاک‌نژاد ادامه داد: این همایش زمینه‌ای را فراهم می‌کند تا سرمایه گذاران بتوانند با توجه به شاخص‌های اقتصادی و نحوه سرمایه‌گذاری، تصمیم‌گیری کنند.
وی با اشاره به اینکه در بیست و نهم اسفند سال گذشته اتمام عملیات اجرایی یکی از واحدهای بهره‌برداری میدان مشترک آزادگان رقم خورد، عنوان کرد: این امر امکان افزایش تولید نفت خام بیش از 50 هزار بشکه را فراهم کرد، سال 1404 را با افزایش تولید نفت آغاز کردیم و این فرایند همچنان ادامه خواهد داشت.
کد خبر 852568

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1284331/سال-1404-را-با-افزایش-تولید-نفت-آغاز-کردیم
بستن   چاپ