بازار آریا
حرکت اقتصاد از مسیر رونق بورس است؛ با شعار نمی‌توان سرمایه‌‌گذاران را به بازار سرمایه جذب کرد
سه شنبه 5 فروردين 1404 - 13:07:57
بازار آریا - به گزارش مدار اقتصادی از وزارت اقتصاد، سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی با اشاره به نقش بازار سرمایه در توسعه بخش واقعی اقتصاد، گفت: مهم‌‌ترین مساله در سال جاری بحث تولید و توجه به نقش بخش خصوصی در اقتصاد است.
او افزود: در حوزه اقتصاد مهم ‌ترین موضوع تولید ناخالص داخلی است، در زمینه تولید ناخالص داخلی نیز همواره رشد پایدار مدنظر است و در ایجاد رشد اقتصادی آن‌چه اهمیت دارد، تقویت تولید است.
اکرمی با اشاره به این که امسال باتوجه به نام سال، به تعبیری سال بازار سرمایه است، ابراز امیدواری کرد؛ کسانی که در این بازار ذی‌نفع هستند، نقش خود را به خوبی ایفا کنند و شاهد بهبود شاخص‌های اقتصادی و رشد پایدار اقتصادی باشیم.
او با تاکید بر این‌ که نوسان جزو طبیعت بازار سرمایه است، افزود: امید می‌رود بازار سرمایه و همکاران من در سازمان بورس بتوانند در سال جاری، برنامه‌های خود را در حوزه رشد بازار اجرا کنند.
سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی با بیان این ‌که شش ماه دوم سال گذشته بازار سرمایه از وضع خوبی برخوردار بود، در عین حال تاکید کرد: وضعیت اقتصادی باید به‌گونه‌ای باشد که بازار سرمایه برای اشخاص حقیقی و حقوقی جذاب باشد، زیرا وقتی بورس رونق داشته باشد اقتصاد به حرکت درمی‌آید و شعار سال محقق می‌شود.
سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی با اشاره به این‌که باتوجه به نام سال، نقش فعالان بازار سرمایه از اهمیتی دو چندان برخوردار است، افزود: فقط با شعار نمی‌توان سرمایه‌ گذاران را جذب بازار سرمایه کنیم، بلکه باید درعمل اقداماتی برای تحقق این هدف انجام شود.

بازار آریا


https://www.bazarearya.ir/fa/News/1283888/حرکت-اقتصاد-از-مسیر-رونق-بورس-است؛-با-شعار-نمی‌توان-سرمایه‌‌گذاران-را-به-بازار-سرمایه-جذب-کرد
بستن   چاپ