بازار آریا
سرمایه‌گذاری باعث کاهش ریسک‌ها و رشد و توسعه اقتصادی می‌شود
يکشنبه 3 فروردين 1404 - 19:13:43
بازار آریا - به گزارش ، مشاور ویژه رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی با بیان این که سرمایه‌گذاری باعث کاهش ریسک‌ها و رشد و توسعه اقتصادی می‌شود، گفت: مفهوم رشد اقتصادی ارتباط مستقیمی با تولید دارد.
معصومه آقاپور مشاور ویژه رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی،با اشاره به نام‌گذاری سال 1404 از سوی رهبر معظم انقلاب با نام «سرمایه‌گذاری برای تولید»، اظهار داشت: یکی از موارد بسیار مهم در سرافرازی ایران در سطح جهان، بخش نظامی و بخش تکنولوژی و دانش بنیان است که در این زمینه جز کشورهای برتر دنیا هستیم، اما یکی از مواردی که باید جزء سی کشور اول دنیا شویم، بخش اقتصاد است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مشاور ویژه رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی، افزود: معنا و مفهوم اقتصاد ارتباط مستقیمی با تولید GDP کشور دارد و انشالله در بخش تولید بتواند ما را از درآمدهای نفتی مستقل کند؛ البته در زمینه صادرات غیرنفتی، مزیت نسبی وجود دارد و امیدواریم جایگاه خوبی در دنیا پیدا کنیم.
وی تصریح کرد: این توسعه نیاز به بخش سرمایه گذاری و تکنولوژی‌‌های جدید دارد، چون باید کالاها نیز یک رقابت‌پذیری خوبی به لحاظ کیفیت در دنیا داشته باشد و این مهم، جز با سرمایه گذاری و افزایش تولید و بهره‌مندی از تکنولوژی جدید و بازارسنجی و ایجاد جایگاه برای کالاهای ایرانی در جهان ممکن نیست.
همچنین بخوانید پروژه استراتژیک ریلی چابهار - زاهدان؛ کلید تحول اقتصادی شرق ایران
آقاپور عنوان کرد: امید است در این مسیر همه دست در دست هم بتوانیم جذب سرمایه‌گذاری خارجی و نیز امنیت سرمایه گذاری در ایران داشته باشیم و بتوانیم در سال آینده به رشد اقتصادی مورد نظر در تولید دست یابیم.
وی تصریح کرد: در طول دو سال گذشته هزینه استهلاک کارخانجات ما با میزان سرمایه‌گذاری برابر یا بیشتر شده که امیدواریم در سال آینده و سرمایه‌گذاری دو برابر استهلاک شود.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1283297/سرمایه‌گذاری-باعث-کاهش-ریسک‌ها-و-رشد-و-توسعه-اقتصادی-می‌شود
بستن   چاپ