بازار آریا
این جاده شمالی یک‌طرفه شد
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 21:02:21
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - مهر : رئیس پلیس راه راهور فراجا با اعلام خبر اجرای محدودیت‌های ترافیکی در آزادراه تهران-شمال به منظور تخلیه بار ترافیکی، گفت: جاده چالوس یکطرفه شد.
سرهنگ احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا، از ترافیک سنگین در محور آزادراه تهران-شمال و جاده چالوس از ساعات اولیه صبح امروز خبر داد.
وی افزود: به منظور تسهیل حرکت خودروها و کاهش بار ترافیکی، از ساعت 20:30 امشب (28 اسفندماه) تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن‌آباد به سمت تهران ممنوع خواهد شد.
خبر مرتبط

بازار آریا


ترافیک در محورهای چالوس و هراز نیمه سنگین است سرهنگ محبی تاکید کرد: رانندگان باید قبل از سفر از آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مختلف مطلع شوند و در صورت نیاز از مسیرهای جایگزین استفاده کنند.
سرهنگ کرمی اسد ادامه داد: علاوه بر این، از ساعت 22:00 امشب، از پل زنگوله به سمت مرزن‌آباد یا چالوس به صورت یک‌طرفه خواهد شد تا حجم ترافیک کاهش یافته و بار ترافیکی به طور کامل تخلیه گردد.
رئیس پلیس راه راهور فراجا از تمامی رانندگان درخواست کرد تا از مسیرهای جایگزین استفاده کرده و به توصیه‌های پلیس راهور توجه کنند تا تردد بدون مشکل ادامه یابد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1281533/این-جاده-شمالی-یک‌طرفه-شد
بستن   چاپ