بازار آریا
اولین واکنش حماس به نقض آتش بس غزه توسط اسرائیل
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 06:49:34
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - ایرنا : جنبش حماس بامداد سه شنبه در بیانیه ای در واکنش به حمله دوباره رژیم صهیونیستی به نوار غزه اعلام کرد: نتانیاهو و رژیم نازیسم صهیونیست را مسئول کامل پیامدهای تجاوز وحشیانه به غزه می‌دانیم.
این جنبش تأکید کرد: نتانیاهو و دولت وی با تصمیم به نقض توافق آتش‌بس، اسرای جنگی در غزه را در معرض سرنوشتی نامعلوم قرار داده‌اند.
این گروه اعلام کرد: از میانجی‌گران می‌خواهیم که رژیم صهیونیستی و نتانیاهو را به‌خاطر نقض و زیر پا گذاشتن توافقنامه آتش‌بس مسئول بدانند.
حماس افزود: از سازمان ملل متحد و شورای امنیت خواستار تشکیل جلسه‌ای فوری برای صدور قطعنامه‌ای جهت توقف تجاوزات اسرائیل هستیم.
این گروه هشدار داد: از شورای امنیت می‌خواهیم که رژیم صهیونیستی را به اجرای قطعنامه 2735 ملزم کند، که خواستار توقف حملات علیه غزه است.
به گزارش ایرنا، منابع خبری بامداد سه شنبه اعلام کردند که رژیم صهیونیستی حمله به غزه را از سرگرفته است.
پایگاه خبری آکسیوس به نقل از دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل به غزه حمله کرده است.
دفتر نتانیاهو ادعا کرد: اسرائیل پس از آن که حماس پیشنهادات آمریکایی برای تمدید آتش‌بس را رد کرد، عملیات‌های نظامی خود را از سر گرفت.
خبرنگار الجزیره نیز اعلام کرد که انفجارهایی در مناطق شمال‌غربی شنیده شد و پرواز گسترده هواپیماهای شناسایی و جنگی رژیم صهیونیستی در این منطقه مشاهده شده است.
الجزیره گزارش داد که در پی حملات هوایی اسرائیل به مناطق مختلف غزه، 105 تن شهید شدند که 75 تن از آنها در خان یونس در جنوب نوار غزه به شهادت رسیدند.
در این حملات همچنین شمار زیادی از مردم غزه نیز مجروح شدند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1281141/اولین-واکنش-حماس-به-نقض-آتش-بس-غزه-توسط-اسرائیل
بستن   چاپ