بازار آریا
افزایش 5 درصدی عرضه گوشت قرمز در بهمن‌ماه+ جزئیات
دوشنبه 27 اسفند 1403 - 15:40:43
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - مهر : بر اساس اعلام مرکز آمار ایران مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در بهمن 1403 نسبت به دی ماه حدود 5 درصد افزایش داشته است.
بر اساس نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در ماه بهمن 1403، وزن گوشت قرمز عرضه‌شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در بهمن 1403 جمعاً 34.988 تن گزارش شده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 20.058 تن، 57.3 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 12.021 تن، بز و بزغاله با 2.145 تن، و سایر انواع دام با 764 تن، به‌ترتیب 34.4 درصد، 6.1 درصد و 2.2 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده‌اند.
خبر مرتبط

بازار آریا


افزایش یک درصدی عرضه گوشت مرغ بر اساس اعلام مرکز آمار ایران مقدار عرضه گوشت طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور در بهمن 1403 نسبت به ماه دی ماه در حدود یک درصد افزایش داشته است.
مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در بهمن 1403 با ماه مشابه سال 1402 نشان‌دهنده افزایش 6 درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. مقدار تولید گوشت در بهمن 1403 نسبت به ماه مشابه سال 1402 برای گوسفند و بره یک درصد و برای شتر و بچه‌شتر 38 درصد کاهش و برای بز و بزغاله 4 درصد، برای گاو و گوساله 12 درصد و برای گاومیش و بچه‌گاومیش 2 درصد افزایش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در بهمن 1403 نسبت به ماه قبل (دی) در حدود 5 درصد افزایش داشته است.
بررسی نتایج حاصل از سایر طرح‌های آمارگیری در زیر بخش دام نشان می‌دهد که بخشی از کشتار دام، به‌ویژه دام سبک، در خارج از کشتارگاه‌های رسمی انجام می‌شود که آمار مربوط به این نوع کشتار در این طرح لحاظ نشده است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1280842/افزایش-5-درصدی-عرضه-گوشت-قرمز-در-بهمن‌ماه--جزئیات
بستن   چاپ