بازار آریا
بعد از خواندن این مطلب دیگر زولبیا و بامیه نمی خورید
دوشنبه 27 اسفند 1403 - 08:56:51
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - ایسنا : کارشناس تغذیه مرکز بهداشت کرمنشاه از همه افراد خواست مصرف زولبیا و بامیه را محدود کنند و بیماران دیابتی و قلبی و عروقی نیز تا حد امکان از مصرف این نوع شیرینی خودداری کنند.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت کرمانشاه به افراد توصیه کرد، در ماه مبارک رمضان از زیاده‌روی در مصرف زولیا و بامیه خودداری کنند.
محمدسعید غلامی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان بسیاری از افراد نسبت به خرید و مصرف زولیا و بامیه اقدام می‌کنند، گفت: مصرف این شیرینی به هیچ عنوان به افراد، خصوصا کسانی که دچار برخی از مشکلات از جمله دیابت هستند، توصیه نمی‌شود.
وی از مضرات مصرف زولبیا و بامیه یاد کرد و ادامه داد: زولبیا و بامیه هیچ مواد مغذی ندارد و نمی‌تواند مواد مورد نیاز بدن افراد را خصوصا در شرایط روزه‌داری تامین کند. از همین رو مصرف آن در وعده افطار و سحر توصیه نمی‌شود.
خبر مرتبط

بازار آریا


پیش از خرید خرما و زولبیا بامیه به این نکات دقت کنید مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: درباره استفاده از روغن‌های غیرمجاز در تهیه زولبیا و بامیه و افزودن مواد نگهدارنده غیرمجاز به خرماهای بسته‌بندی‌ گزارش شده است.
این کارشناس تغذیه از قند بالای موجود در زولبیا و بامیه نیز یاد کرد و افزود: این شیرینی قند ساده فراوانی دارد و از همین رو مصرف آن می‌تواند قند افراد را به سرعت بالا ببرد.
غلامی با بیان اینکه زولبیا و بامیه در روغن زیاد سرخ می‌شود و ممکن است چربی بالایی نیز داشته باشد که برای مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی توصیه نمی‌شود، عنوان کرد: این امکان وجود دارد در فرآیند سرخ شدن زولبیا و بامیه «آکریل آمید» تولید شود که خطرناک بوده و می‌تواند سرطان‌زا باشد.
وی اظهار کرد: توصیه می‌شود چنانچه افراد قصد خوردن زولبیا و بامیه دارند، حتما از زولبیا و بامیه‌هایی که کمتر سرخ شده و برشته نشده استفاده کنند.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت کرمنشاه از همه افراد خواست مصرف زولبیا و بامیه را محدود کنند و بیماران دیابتی و قلبی و عروقی نیز تا حد امکان از مصرف این نوع شیرینی خودداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: افراد می‌توانند زولبیا و بامیه را با مواد غذایی مفید دیگری مانند خرما جایگزین کنند.
غلامی بر لزوم تهیه زولبیا و بامیه از مراکز مجاز که امکان نظارت اکیپ‌های مرکز بهداشت و سایر دستگاه‌ها بر آنها وجود دارد تاکید کرد و یادآور شد: ممکن است در زولبیا و بامیه تهیه شده در مراکز غیراستاندارد، از افزودنی‌های غیرمجازی استفاده شود که سلامت افراد را به خطر می‌اندازد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1280570/بعد-از-خواندن-این-مطلب-دیگر-زولبیا-و-بامیه-نمی-خورید
بستن   چاپ