بازار آریا
یک سال حبس برای شکار پرنده کمیاب
دوشنبه 20 اسفند 1403 - 19:03:04
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - ایرنا : به گفته رییس اداره حفاظت محیط‌ زیست خواف شکارچیان پرنده کمیاب و در معرض انقراض «هوبره» در این شهرستان علاوه بر جریمه نقدی به یک سال حبس محکوم شدند.
سعید شفیعیان روز دوشنبه افزود: 2 شکارچی غیرمجاز امسال هنگام تله‌گذاری برای هوبره آسیایی در دشت‌های خواف، که منجر به تلف شدن یک فرد از این گونه شده بود، دستگیر شدند.
وی ادامه داد: پرونده این شکارچیان تابستان امسال در دادگاه بدوی مورد بررسی قرار گرفت و آنان به یک سال حبس و ضبط وسایل شکار و صید به نفع محیط‌ زیست محکوم شدند.
خبر مرتبط

بازار آریا


مصدومیت محیط‌بانان لرستانی در درگیری با شکارچیان غیر مجاز محیط‌بانان سفیدکوه خرم آباد در درگیری با شکارچیان غیر مجاز مصدوم شدند.
رییس اداره حفاظت محیط زیست خواف اضافه کرد: این متخلفان به دیلی تلف شدن یک قطعه هوبره نیز موظف به جبران ضرر و زیان وارده هستند.
وی خاطرنشان کرد: مبلغ ضرر و زیان وارده برای هر فرد پرنده هوبره نر یک میلیارد و 184 میلیون و 383 هزار ریال و برای جنس ماده سه میلیارد و 553 میلیون و 149 هزار ریال تعیین شده است.
وی گفت: با تقاضای واخواهی متخلفان،پرونده توسط مرجع قضایی دوباره بررسی و احکام صادره مجددا تایید شد.
شفیعیان گفت: جمعیت هوبره آسیایی معروف به عروس دشت‌های ایران به دلیل قاچاق گسترده و سازمان‌یافته به کشورهای حاشیه خلیج‌ فارس در معرض تهدید قرار دارد و این‌ گونه به عنوان گونه آسیب‌پذیر (VU) در فهرست قرمز اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت (IUCN) ثبت شده است.
خواف با یک میلیون هکتار وسعت از وسیع‌ترین عرصه‌های طبیعی در استان خراسان رضوی برخوردار است و دارای یک منطقه حفاظت شده، یک تالاب ملی و 2 منطقه شکار ممنوع است.
عرصه‌های طبیعی خواف از نظر حیات وحش جانوری، زیستگاه گونه‌های زیر حمایتی چون پلنگ ایرانی، قوچ و میش وحشی، آهو، فلامینگو و حواصیل و تعدادی دیگر گونه‌های نادر پرندگان و حیات وحش است.
مرکز شهرستان 160 هزار نفری خواف با 123 کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در 267 کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1277434/یک-سال-حبس-برای-شکار-پرنده-کمیاب
بستن   چاپ