بازار آریا
شرط راه‌اندازی قطار تهران _ آنکارا اعلام شد
دوشنبه 20 اسفند 1403 - 14:48:44
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - ایرنا : مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: اگر استقبال خوبی از قطار تهران- وان انجام شود، در فاز بعدی قطار تهران- آنکارا را راه اندازی خواهیم‌کرد.
جبارعلی ذاکری افزود: با توجه به تقاضای مردم و مسافرانی که به مقصد ترکیه سفر می‌کنند، با توافق راه آهن ایران و ترکیه بعد از پنج سال وقفه‌، قطار تهران- وان راه اندازی شد.
وی گفت: این قطار شامل هفت واگن مسافری، یک رستوران مولد و کشنده هست که حدود 280 نفر مسافر را جابه‌جا خواهد کرد.
خبر مرتبط

بازار آریا


قطار تهران - وان راه‌اندازی شد قطار بین‌المللی تهران - وان راه‌اندازی شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکههمه بلیت های این قطار به فروش رفته است، ابراز امیدواری کرد: این اقدام، گردشگری بین دو کشور را تسهیل کند.
گفتنی است قیمت بلیت این قطار 26 یورو است که با تخفیفات در نظر گرفته شده، بر مبنای ارز مبادله ای و با قیمت یک میلیون و 900 هزار تومان عرضه می شود.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1277343/شرط-راه‌اندازی-قطار-تهران-_-آنکارا-اعلام-شد
بستن   چاپ