بازار آریا
رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی خبر داد:
کشف فرار مالیاتی 77 میلیارد تومانی
شنبه 18 اسفند 1403 - 11:26:42
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور از کشف فرار مالیاتی یک واحد تولید مواد سلیکونی در استان قزوین خبر داد.
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد ؛ رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور از کشف فرار مالیاتی یک واحد تولید مواد سلیکونی در استان قزوین خبر داد و گفت: در مجموع مبلغ 770 میلیارد ریال مالیات و جرایم در منابع مالیاتی عملکرد و ارزش افزوده سال‌های 1398 تا 1401 از مؤدی مطالبه شده و در مرحله وصول است.
به گزارش رسانه مالیاتی ایران، شاهین مستوفی در خصوص مصادیق فرار مالیاتی در اداره کل امور مالیاتی استان قزوین گفت: پس از اجرای عملیات بازرسی مالیاتی موضوع ماده (181) قانون مالیات‏های مستقیم از محل فعالیت مؤدی مذکور در تولید مواد سیلیکونی در محدوده استان یادشده و بررسی بیش از 300 هزار فایل به‌دست آمده از عملیات بازرسی و تلخیص این اطلاعات، بالغ بر 4.680 میلیارد ریال کتمان درآمد در سال‏‌های 1393 تا 1403 شناسایی شد.
مستوفی در خصوص میزان مالیات و جرایم متعلقه این واحد افزود: تاکنون مبلغ 320 میلیارد ریال اصل مالیات و مبلغ 450 میلیارد ریال جریمه در منابع مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده سنوات 1398 تا 1401، به موجب اوراق تشخیص یا مطالبه متمم مالیاتی، از مؤدی مطالبه شده است.
رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور خاطرنشان کرد: اقدامات لازم در راستای وصول مالیات متعلقه با رعایت موازین قانونی، از طریق اداره کل امور مالیاتی استان قزوین در حال انجام و پیگیری است.//

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1276436/کشف-فرار-مالیاتی-77-میلیارد-تومانی
بستن   چاپ