بازار آریا
بازگشت بودجه شیر به مدارس
جمعه 17 اسفند 1403 - 08:34:18
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - ایسنا : دبیر کمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش گفت: علی‌رغم اینکه امسال بودجه‌ای برای توزیع رایگان شیر در مدارس اختصاص نیافت اما در لایحه بودجه سال 1404 رقمی برای این موضوع پیش بینی شده که در حال بررسی در مجلس است.
حسین اسداللهی با بیان اینکه در قانون بودجه 1403 علی رغم درخواست آموزش و پرورش، اعتباری از سوی سازمان برنامه و بودجه برای توزیع شیر در مدارس لحاظ نشد گفت: برای امسال درخواست حداقل اعتباری جهت اجرای این طرح در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته نیز ارائه شد که در آن نقاط هدف شناسایی و معرفی شده بود اما تامین اعتباری صورت نگرفت.
وی با تاکید بر اینکه برای سال آتی در لایحه بودجه 1404 رقمی پیشنهاد شده است افزود: این رقم در حال تصویب، ابلاغ و بررسی در مجلس است که اگر محقق شود، سال آینده اعتبار خوبی را برای اجرای طرح شیر مدرسه خواهیم داشت.
دبیرکمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش در توضیح اینکه در صورت تصویب چه مدارسی تحت پوشش قرار می‌گیرند؟ ادامه داد: جزییات موضوع در مجلس در حال بررسی است. در برنامه هفتم پیشرفت که قانون بالادستی است، در کنار قوانین دیگر مانند قانون امنیت غذایی و قانون بودجه 1404 به مدارس ابتدایی دولتی اشاره شده اما باید منتظر ماند و دید در مجلس کار به کجا می‌رسد.
اسداللهی در ادامه به نگاه رئیس جمهور به آموزش در کشور به عنوان مهمترین رویداد سال 1403 اشاره کرد و گفت: رئیس جمهور، کل دولت را برای رشد و پیشرفت دستگاه آموزش و پرورش و توسعه عدالت آموزشی بسیج کرده‌اند که نشان از نگاه بلند ایشان به آموزش و پرورش دارد. همچنین هرهفته جلساتی را به موضوع توسعه عدالت آموزشی، محیط‌های آموزشی و کیفیت آموزشی اختصاص می‌دهند که نشان از عنایت وی به حوزه آموزش و پرورش است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1276072/بازگشت-بودجه-شیر-به-مدارس
بستن   چاپ