بازار آریا
این دو کشور طرح صلح اوکراین را نهایی می‌کنند
پنجشنبه 16 اسفند 1403 - 02:59:29
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - ایرنا : انگلیس و فرانسه در روزهای آینده طرح صلح اوکراین را نهایی می‌کنند.
یک دیپلمات ارشد اروپایی که نامش را فاش نکرد، نوشت: ما در پی نهایی کردن این طرح در روزهای آینده هستیم. یک دیپلمات اروپایی دیگر که نام او منتشر نشده است، گفت که بر اساس این طرح همه مسائل از جمله برقراری یک گفت‌وگوی سالم‌تر میان واشنگتن و کی‌یف برنامه‌ریزی می‌شود.
رویترز نوشت، اگر شرایط مهیا باشد، این طرح زمینه را برای دیدارهای تازه میان اروپایی‌ها و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در واشنگتن فراهم می‌کند اما در این مرحله معلوم نیست که آیا ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین هم در این ملاقات‌ها حضور خواهد داشت یا صرفا سران فرانسه و انگلیس در آن شرکت خواهند کرد.
«سوفی پریماس» سخنگوی دولت فرانسه چهارشنبه به خبرنگاران گفت که موضوع دیدار امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه، کی‌یر استارمر نخست وزیر انگلیس و زلنسکی از آمریکا در حال بررسی است. اما دفتر ریاست جمهوری فرانسه سپس در اصلاحیه‌ای اعلام کرد که فعلا این مساله موضوعیت ندارد.
سخنگوی دولت فرانسه گفت: ما طرح آتش‌بس را پیشنهاد کرده‌ایم. این مساله در مذاکرات با آمریکا در حال بررسی است. فرانسه و اروپا تلاش می‌کنند ارتباط میان آمریکا و اوکراین را دوباره برقرار کنند.
جزئیات طرح انگلیس و فرانسه در مورد صلح اوکراین فاش نشده است اما دیپلمات‌های اروپایی گفتند، سران نظامی اروپایی قرار است هفته آینده ابعاد نظامی این طرح را نهایی کنند.
به گفته دیپلمات‌ها، یکی از بخش‌های این طرح شامل یک آتش‌بس یک‌ماهه جزئی است که شامل آسمان، دریا و زیرساخت‌های انرژی اوکراین خواهد بود اما درگیری‌های زمینی را پوشش نمی‌دهد.
زلنسکی سه‌شنبه اعلام کرد که آماده است سر میز مذاکره حاضر شده و از طرح آتش بس حمایت کند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1275811/این-دو-کشور-طرح-صلح-اوکراین-را-نهایی-می‌کنند
بستن   چاپ