بازار آریا
پزشکیان: به دنبال تعامل حداکثری با همه کشورهای جهان هستیم
چهارشنبه 15 اسفند 1403 - 17:47:26
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری : رئیس جمهور تاکید کرد که دولت چهاردهم به دنبال تعامل حداکثری با همه کشورهای جهان بر مبنای احترام متقابل، پرهیز از اختلاف و توسعه صلح و امنیت جهانی است.
مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز چهارشنبه در دیدار رضا نجفی، رامین زارع و مرضیه افخم نماینده و سفرای جدید کشورمان در مقر سازمان ملل در وین، نیکاراگوئه و اسلوونی، تلاش برای شناساندن ظرفیت‌های کشور، تقویت ارتباطات اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و علمی و دانشگاهی کشورمان با جهان، رفع موانع و فراهم کردن زیرساخت‌های تسهیل تجارت خارجی را از اهم ماموریت‌ها و وظایف نمایندگان و سفرای کشورمان در مجامع بین‌المللی و کشورهای مختلف عنوان کرد و اظهار داشت: امیدوارم تلاش‌های شما در راستای انجام وظایف محوله نتیجه‌بخش و موجب رشد و ارتقای تعاملات خارجی کشورمان با سازمان‌های بین‌المللی و کشورهای مقصد شود.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دولت چهاردهم به دنبال تعامل حداکثری با همه کشورهای جهان بر مبنای احترام متقابل، پرهیز از اختلاف و توسعه صلح و امنیت جهانی است، از نماینده و سفرای جدید کشورمان در مقر سازمان ملل در وین، نیکاراگوئه و اسلوونی خواست ضمن تبیین آثار و پیامدهای تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران، در راستای نشان دادن حقایق کشورمان و رفع ایران‌هراسی در کشورهای محل مأموریت خود مجدانه بکوشند.
خبر مرتبط

بازار آریا


کاشت 3 نهال در فضای دفتر ریاست جمهوری توسط پزشکیان رئیس جمهور کشورمان ضمن کاشت 3 نهال در فضای دفتر ریاست جمهوری گفت: باید تلاش کنیم محیط زندگی خود را حفظ و از تخریب آن جلوگیری کرده و فضای سبز را توسعه دهیم.
در این دیدار رضا نجفی، رامین زارع و مرضیه افخم نیز گزارشی از آخرین وضعیت تعاملات ایران با سازمان‌های بین‌المللی و همچنین سطح روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با کشورهای محل ماموریت خود به دکتر پزشکیان ارائه کردند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1275648/پزشکیان--به-دنبال-تعامل-حداکثری-با-همه-کشورهای-جهان-هستیم
بستن   چاپ