بازار آریا
کمک‌ تسلیحاتی آمریکا به اوکراین ازسرگرفته می‌شود؟
چهارشنبه 15 اسفند 1403 - 17:34:30
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - ایسنا : مشاور امنیت ملی آمریکا گفت در صورت مشاهده پیشرفت در توافق مواد معدنی ممکن است وقفه در حمایت تسلیحاتی آمریکا از اوکراین لغو شود.
مایک والتز مشاور امنیت ملی آمریکا امروز (چهارشنبه) تأیید کرد که در کمک‌های نظامی ایالات متحده به اوکراین وقفه‌ای پیش آمده است، اما گفت ممکن است در صورت موفقیت مذاکرات درباره توافق عناصر نادر خاکی، این وقفه لغو شود.
والتز در گفت‌وگو با شبکه فاکس نیوز اظهار داشت: «فکر می‌کنم اگر بتوانیم این مذاکرات را قطعی کنیم و به سمت این مذاکرات حرکت کنیم و در واقع، برخی اقدامات اعتمادساز را روی میز بگذاریم، رئیس‌جمهور به طور جدی امکان لغو این توقف را بررسی خواهد کرد.»
خبر مرتبط

بازار آریا


آمریکا و اوکراین امشب توافقنامه معدنی را امضا می‌کنند واشنگتن و کی‌یف امشب توافقنامه ای در زمینه همکاری های معدنی امضا خواهند کرد.
در ماه میلادی جاری، پس از تنش‌های دیپلماتیک بین «دونالد ترامپ» و «ولودیمیر زلنسکی»، رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین، کاخ سفید تصمیم به توقف تمام کمک‌های نظامی به اوکراین گرفت. یکی از زمینه‌های این اقدام، بروز اختلاف بر سر توافق استخراج مواد معدنی کمیاب اوکراین صورت گرفت.
اوکراین دارای ذخایر غنی از مواد معدنی کمیاب است که در صنایع پیشرفته کاربرد دارند. آمریکا به دنبال دسترسی به این منابع بود تا وابستگی خود به چین را کاهش دهد. مذاکرات در این زمینه به دلیل عدم توافق بر سر تضمین‌های امنیتی موردنیاز کی‌یف، متوقف شد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1275645/کمک‌-تسلیحاتی-آمریکا-به-اوکراین-ازسرگرفته-می‌شود؟
بستن   چاپ