بازار آریا
پیام سخنگوی دولت به زلنسکی: امنیت خریدنی نیست/ دارایی کشور را فقط با یک رئیس‌جمهور قمار نکنید
سه شنبه 14 اسفند 1403 - 11:26:45
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - تسنیم : سخنگوی دولت گفت: فشار حداکثری تجربه شده و برای ما مشکل درست می‌کند اما حاضر نیستیم آنچه اوکراین در توهین به رییس‌جمهورشان شاهد بودند را شاهد باشیم.
سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره مشاجره اخیر ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید گفت: به زلنسکی خواهم گفت که امنیت درون‌زاست و باید آن را غیر کالایی ببینیم و امنیت خریدنی نیست. به او می‌گویم دارایی کشور را با یک رییس‌جمهور قمار نکنید و به مردم‌تان برگردید و مراقب باشید دارایی‌تان را در این قمار نبازید.
سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره اقدامات آمریکا برای فشار حداکثری عنوان کرد: فشار حداکثری تجربه شده و برای ما مشکل درست می‌کند اما حاضر نیستیم آنچه اوکراین در توهین به رییس‌جمهورشان شاهد بودند را شاهد باشیم. رویکرد ما مذاکره عزتمندانه است.
خبر مرتبط

بازار آریا


سخنگوی دولت: استیضاح یا استعفای یک فرد ما را از وفاق بیرون نخواهد کرد+ فیلم سخنگوی دولت گفت: ا استیضاح یا استعفای یک فرد ما را از وفاق بیرون نخواهد کرد؛ ما مؤمن به وفاق هستیم.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1275077/پیام-سخنگوی-دولت-به-زلنسکی--امنیت-خریدنی-نیست--دارایی-کشور-را-فقط-با-یک-رئیس‌جمهور-قمار-نکنید
بستن   چاپ