بازار آریا
روند برکناری زلنسکی کلید خورد؟
سه شنبه 14 اسفند 1403 - 08:17:42
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - مهر : «الکساندر دوبینسکی»، نماینده مخالف دولت اوکراین اعلام کرد: درخواست رسمی برای آغاز روند برکناری، ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری را به رئیس پارلمان ارائه کردم.
یک نماینده مخالف دولت اوکراین از درخواست رسمی برای آغاز برکناری زلنسکی خبر داد.
دوبینسکی افزود: خواستار تشکیل کمیته ویژه حقیقت یاب درباره زلنسکی هستم.
پیام پارلمان اوکراین به ترامپ و کنگره آمریکا برای حمایت از کی‌یف
در همین راستا، پارلمان اوکراین در پیامی به رئیس‌جمهوری آمریکا و کنگره از حمایت مستمر ایالات متحده در مقابله با تهاجم روسیه قدردانی کرد.
مجلس اوکراین اعلام کرد: از ابتکار رئیس‌جمهوری آمریکا برای صلح استقبال می‌کنیم و خواستار راه‌حلی هستیم که حاکمیت ما را حفظ کند.
خبر مرتبط

بازار آریا


ترامپ زلنسکی را تهدید کرد/ مخالفان توافق دوام نمی‌آورند! رئیس جمهور آمریکا با درخواست از رئیس جمهور اوکراین برای پذیرش صلح با روسیه، گفت: کسانی که مخالف توافق هستند، دوام نخواهند آورد.
در پایان پیام نمایندگان پارلمان اوکراین به ترامپ و کنگره آمریکا آمده است: کمک‌های آمریکا توان دفاعی ما را برای حفظ استقلال و حمایت از دموکراسی تقویت می‌کند و ما خواستار تداوم تحریم‌ها علیه روسیه تا بازپس‌گیری کامل حاکمیت خود هستیم.
این درخواست پس از آن صورت می‌گیرد که سفر زلنسکی به آمریکا و دیدارش با ترامپ و معاونش در کاخ سفید با تنش همراه شد و دو طرف نتوانستند توافق منابع کمیاب را امضا کنند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1275000/روند-برکناری-زلنسکی-کلید-خورد؟
بستن   چاپ