بازار آریا
آماده‌باش نیروهای امدادی در قصرشیرین
سه شنبه 14 اسفند 1403 - 07:24:08
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - مهر : مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه از اعلام آماده‌باش در شهرستان‌های مرزی پس از وقوع زلزله 4.8 ریشتری در حوالی قصرشیرین خبر داد.
محمدباقر محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: زلزله‌ای به بزرگی 4.8 ریشتر بامداد امروز حوالی قصرشیرین را لرزاند که مرکز آن در کشور عراق بوده است.
وی افزود: این زمین‌لرزه در شهرستان‌های مرزی استان از جمله قصرشیرین، سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی احساس شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه تصریح کرد: پس از وقوع زلزله، بلافاصله وضعیت آماده‌باش در پایگاه‌های امدادی این شهرستان‌ها اعلام شد تا در صورت نیاز اقدامات امدادی لازم انجام شود.
وی ادامه داد: تاکنون گزارشی از خسارات یا تلفات جانی دریافت نشده است، اما تیم‌های ارزیاب هلال‌احمر به مناطق متأثر اعزام شده‌اند.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه تصریح کرد: به شهروندان توصیه می‌شود ضمن حفظ آرامش، اخبار را از منابع رسمی دنبال کرده و نکات ایمنی را رعایت کنند. همچنین، تیم‌های امدادی در آماده‌باش کامل قرار دارند تا در صورت نیاز خدمات لازم را ارائه دهند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1274995/آماده‌باش-نیروهای-امدادی-در-قصرشیرین
بستن   چاپ