بازار آریا
تاج رئیس فدراسیون شد
شنبه 11 اسفند 1403 - 11:36:46
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - ایسنا : مهدی تاج دوباره رئیس فدراسیون فوتبال شد.
مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال امروز (شنبه) از ساعت 10 آغاز شد. در این انتخابات برای پست‌های ریاست، نواب رئیس و اعضای مختلف هیات رئیسه فدراسیون فوتبال انتخابات برگزار خواهد شد. رای‌گیری در مجمع انتخابات فدراسیون فوتبال به صورت مخفیانه بود و رای‌دهندگان حق نداشتند هنگام نوشتن رای‌هایشان اقدام به ثبت تصویر یا صوت کنند.
مرحله اول انتخابات فدراسیون فوتبال برای پست ریاست ساعت 10:55 به پایان رسید و شمارش آرا آغاز شد.
خبر مرتبط

بازار آریا


واکنش الیاس حضرتی به شایعات درباره دخالت در انتخابات فدراسیون فوتبال الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: با شناختی که از احمد دنیامالی دارم معتقدم وی شخصیتی مستقل، قوی و صاحب نظر است و تمام هم و غم او این است که انتخابات فدراسیون فوتبال به خوبی برگزار شود.
مهدی تاج با کسب 72 رای به مدت 4 سال دیگر رئیس فدراسیون فوتبال شد.
امیر عابدینی نیز توانست 10 رای کسب کند.
انتخابات فدراسیون فوتبال امروز (شنبه) برگزار شد و 87 عضو مجمع آرای خود را داخل صندوق انداختند که در پایان تاج بار دیگر رئیس فدراسیون فوتبال شد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1273796/تاج-رئیس-فدراسیون-شد
بستن   چاپ