بازار آریا
علی رئیس شقاقی درگذشت
شنبه 11 اسفند 1403 - 11:14:13
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - ایرنا : علی رئیس شقاقی عکاس پیشکسوت در 80 سالگی درگذشت.
علی رئیس شقاقی از جمله عکاسان پیشکسوت حوزه تبلیغات، صنعت، معماری و پرتره که در بیمارستان بستری بود، جمعه- دهم اسفندماه- در 80 سالگی درگذشت.
رئیس شقاقی متولد سال 1323 در تهران و فرزند منصوره اتابکی از شاعران شناخته شده ایران بود که در حوزه عکاسی تبلیغاتی شاگردان بسیاری در ایران تربیت کرد و دارای نشان درجه یک هنری بود.
خبر مرتبط

بازار آریا


معمار برجسته ایرانی درگذشت ابراهیم سینا معمار برجسته ایرانی در سن 80 سالگی درگذشت.
وی در سنین نوجوانی عازم اروپا شد. در کشور اتریش گرافیک تبلیغاتی خواند و در کشور سوئیس به امر دکوراتوری پرداخت. رئیس شقاقی پس از پایان تحصیلات تکمیلی در اتریش به ایران بازگشت و از پیشروان عکاسی صنعتی و تبلیغاتی در سال‌های نخست پس از انقلاب اسلامی بود.
دوستی مرحوم رئیس شقاقی با کامبیز درم‌بخش و مسعود معصومی اسباب شکل‌گیری رویدادهایی در عرصه عکاسی معاصر شد که از آن جمله می‌توان به راه‌اندازی آتلیه عکاسی «تله پاتی» در سال 1358 در خیابان خارک اشاره کرد که بعدتر به عنوان «شیدنگار» تغییر نام داد.
رئیس شقاقی از سال 1384 در کنار آتلیه عکاسی به کار گالری‌داری، نمایش عکس و آثار هنرجویان و هنرمندان هم پرداخت. وی از سال 1384 در ساختمان همین آتلیه، آموزشگاه و گالری خارک را راه‌اندازی کرد که فعالیت این بخش‌ها تا حدود سال‌های 1395 ادامه داشت.
مراسم تشییع پیکر مرحوم رئیس شقاقی یکشنبه- 12 اسفندماه- از سالن عروجیان بهشت زهرا(س) در تهران برگزار و سپس در قطعه 18 در کنار آرامگاه مادرش به خاک سپرده خواهد شد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1273788/علی-رئیس-شقاقی-درگذشت
بستن   چاپ