این زولبیا بامیه را نخورید
شنبه 11 اسفند 1403 - 06:11:27
روزنامه دنیای اقتصاد
|
|
بازار آریا - ایسنا : متخصص بهداشت موادغذایی گفت: چربیهای ترانس موجود در روغنهای هیدروژنه میتوانند خطر ابتلا به بیماریهای جدی را در پی داشته باشند و هر چه زولبیا و بامیه برشتهتر باشند ترکیبات مضر بیشتری دارند. الهه عسکری اظهار کرد: زولبیا و بامیه از شیرینیهای پرطرفدار بهویژه در ماه مبارک رمضان هستند، اما در فرآیند سرخ کردن این شیرینیها، بهویژه زمانی که روغن در دمای بالا و چندین بار حرارت میبیند، ترکیبات سرطانزایی مانند آکریلامید و هیدروکربنهای آروماتیک چندحلقهای تولید میشوند. وی خاطرنشان کرد: آکریلامید، یک ماده سرطانزاست که هنگام حرارت دادن غذاهای نشاستهای در دمای بالا تولید میشود. متخصص بهداشت موادغذایی اضافه کرد: هیدروکربنهای آروماتیک چندحلقهای در اثر سرخ کردن مواد غذایی در دمای بالا تشکیل میشوند و میتوانند سرطانزا باشند. عسکری بیان کرد: بسیاری از مراکز غیرمعتبر از روغنهای هیدروژنه و چند بار مصرف استفاده میکنند که حاوی چربیهای ترانس هستند. بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
https://www.bazarearya.ir/fa/News/1273707/این-زولبیا-بامیه-را-نخورید
|