بازار آریا
ترکیه ساز مخالف با ترامپ را کوک کرد
پنجشنبه 9 اسفند 1403 - 07:21:51
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - ایرنا : وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد که این کشور طرح رئیس جمهور آمریکا برای تسلط و کنترل غزه را نخواهد پذیرفت.
هاکان فیدان روز چهارشنبه گفت که آنکارا طرح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای تسلط بر غزه و آواره کردن اجباری مردم آن را نخواهد پذیرفت و خواستار عدم توجه به این پیشنهاد شد.
وی در مصاحبه با شبکه الجزیره افزود: احتمالاً تنها آمریکا و اسرائیل در جهان از این امر حمایت می کنند. همه در جهان مخالف این پیشنهاد هستند.
فیدان با بیان اینکه اولویت اول ترکیه در سیاست خارجی کاهش درگیری ها و توقف جنگ ها در مناطقی مانند خاورمیانه، قفقاز، بالکان، دریای سیاه، مدیترانه و از جمله منطقه دریای اژه است، تاکید کرد که با تحقق این امر توسعه اقتصادی و ارائه خدمات اساسی به مردم بسیار آسان تر خواهد شد.
وزیر خارجه ترکیه ادامه داد: سیاست خارجی را دنبال می کنیم که سازنده باشد، امنیت دیگران را تهدید نکند، به تمامیت ارضی همه احترام بگذارد، بر توسعه اقتصادی متمرکز شود و به اراده ملی همه احترام بگذارد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1273135/ترکیه-ساز-مخالف-با-ترامپ-را-کوک-کرد
بستن   چاپ