بازار آریا
هشتم اسفند 1364 اتفاق افتاد
حمایت قطر از موضع ایران در موضوع کاهش صادرات نفت
چهارشنبه 8 اسفند 1403 - 16:32:18
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - اقتصادنیوز : هشتم اسفند 1364 خبری در روزنامه اطلاعات درباره حمایت قطر از موضع ایران در موضوع کاهش صادرات نفت منتشر شد.
شیخ‌الاسلام، معاون سیاسی وزارت خارجه کشورمان چهارشنبه شب از «دوحه» وارد کویت شد و ازسوی تنی چند از مقامات وزارت خارجه کویت و کاردار و مسوولان سفارت جمهوری اسلامی ایران در کویت مورد استقبال قرار گرفت.
شیخ‌الاسلام، معاون سیاسی وزارت امور خارجه به دنبال ورود به قطر پیش از ظهر دیروز با شیخ خلیفه آل ثانی، امیر قطر دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
شیخ الاسلام با اشاره به توطئه اخیر کشورهای صنعتی برای کاهش قیمت نفت با همکاری بعضی از کشورهای تولیدکننده نفت اظهار کرد: مساله نفت و قیمت آن برای همه ما مهم است و مشکل کنونی، اشباع بازار جهانی نفت است و ما مصمم هستیم به هر وسیله ممکن با این توطئه مبارزه کنیم.
امیر قطر ضمن اظهار تشکر از سفر هیات ایرانی به قطر گفت: ما نیز گفت‌و‌گوهایی با کشورهای تولیدکننده و خارج از اوپک داشته‌ایم و از نظر ما باید کلیه کشورها به تعهدات خود در مورد سهمیه و قیمت پایبند باشند، اگرچه ما تولیدکننده عمده‌ای نیستیم و منبع دیگری جز نفت نداریم. اما آمادگی داریم که کاهش یا قطع صدور نفت را تحمل کنیم.
مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر « ایران دومین شریک تجاری کانادا در خاورمیانه » بخوانید.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1272919/حمایت-قطر-از-موضع-ایران-در-موضوع-کاهش-صادرات-نفت
بستن   چاپ