بازار آریا
حمله تانک‌های اسرائیلی به جنین پس از 23 سال
دوشنبه 6 اسفند 1403 - 07:13:18
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - ایرنا : در یک درگیری نظامی که اولین در نوع خود از سال 2002 است، تانک‌های ارتش رژیم صهیونیستی یکشنبه شب به اردوگاه آوارگان فلسطینی در جنین در شمال کرانه باختری یورش بردند.
در صحنه‌ای که یادآور حمله به کرانه باختری در جریان عملیات سپر دفاعی در سال 2002 بود، سه تانک رژیم صهیونیستی یکشنبه شب با همراهی خودروهای نظامی ارتش این رژیم به اردوگاه جنین یورش بردند.
آناتولی بر اساس مشاهدات خبرنگار خود اضافه کرد که سه تانک ارتش رژیم صهیونیستی با همراهی خودروهای نظامی این رژیم به اردوگاه جنین یورش بردند.
فعالان و رسانه‌های محلی ویدئوهایی را منتشر کردند که نشان می‌دهد کودکان فلسطینی به سمت این تانک‌ها سنگ پرتاب می‌کنند.
«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی عصر یکشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی در مراسم فارغ التحصیلی افسران این رژیم در شهر حولون در نزدیکی تل آویو گفت که ارتش اسرائیل به جنگ در کرانه باختری اشغالی و اشغال مناطق لبنان ادامه خواهد داد.
وی همچنین خواستار خالی شدن جنوب دمشق از سلاح شد.
اوایل روز یکشنبه، ارتش رژیم اسرائیل از انتقال یک دسته تانک به جنین برای شرکت در حمله به این منطقه برای اولین بار پس از سال 2002 خبر داده بود.
ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای ادعا کرد که نیروهای ارتش، سرویس امنیت داخلی (شاباک) و پلیس مرزی این رژیم به عملیات خود برای خنثی کردن تروریسم در شمال سامره (کرانه باختری) و گسترش فعالیت‌های تهاجمی خود در این منطقه ادامه می‌دهند.
ارتش رژیم اسرائیل افزود: نیروهای تیپ ناحال و یگان یکم داوود عملیات خود را در شهرک‌های دیگری در منطقه جنین آغاز کرده‌اند و همزمان یک دسته تانک نیز به عنوان بخشی از عملیات تهاجمی در جنین عملیات خواهند کرد.
پیشتر صبح روز یکشنبه سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گفته بود که برای اولین بار پس از زمان عملیات سپر دفاعی (در سال 2002)، تانک‌های ارتش رژیم اسرائیل به عنوان بخشی از آماده‌سازی برای گسترش عملیات به شمال کرانه باختری، به سمت منطقه جنین حرکت کردند.
ارتش رژیم اسرائیل از 21 ژانویه 2025 (2 بهمن 1403) عملیات نظامی خود را به نام «دیوار آهنین» در شهرها و اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی در شمال کرانه باختری به ویژه در استان‌های جنین، طولکرم و طوباس گسترش داده است.
بنابر اعلام وزارت بهداشت فلسطین، در نتیجه عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در شمال کرانه باختری افزون بر آوارگی ده‌ها هزار فلسطینی، تخریب گسترده زیرساخت‌ها، خانه‌ها و اموال، تاکنون 61 فلسطینی به شهادت رسیده اند.
مقامات فلسطینی هشدار دادند که این عملیات بخشی از طرح کابینه نتانیاهو برای الحاق کرانه باختری و اعلام حاکمیت بر آن است و می‌تواند بیانگر اعلام رسمی مرگ راه حل دو دولتی باشد.
گسترش عملیات نظامی در شمال کرانه باختری پس از آن صورت می‌گیرد که ارتش رژیم اسرائیل و شهرک نشینان صهیونیست حملات خود را در کرانه باختری از جمله قدس شرقی از زمان آغاز نسل کشی در نوار غزه در 7 اکتبر 2023 (15 مهر 1402) که منجر به کشته شدن حداقل 923 فلسطینی، مجروح شدن حدود هفت هزار نفر و بازداشت 14 هزار و 500 نفر دیگر شد، آغاز کردند.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا بین 7 اکتبر 2023 تا 19 ژانویه 2025 در غزه مرتکب جنایت ضد بشریِ نسل کشی شد و بیش از 160 هزار فلسطینی که بیشتر آن‌ها کودک و زن هستند، شهید و زخمی شدند و بیش از 14 هزار نفر نیز مفقود شدند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1271877/حمله-تانک‌های-اسرائیلی-به-جنین-پس-از-23-سال
بستن   چاپ