بازار آریا
ایجاد مجتمع گردشگری دریایی در هرمزگان
دوشنبه 6 اسفند 1403 - 00:16:09
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - دنیای اقتصاد – بندرعباس: مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از انعقاد تفاهم‌‌‌نامه سرمایه‌‌‌گذاری با بخش خصوصی برای احداث مجتمع گردشگری دریایی در استان خبر داد. حسین عباس‌‌‌نژاد با اشاره به اقدامات انجام‌شده در استان به منظور توسعه گردشگری دریایی و ایمنی دریایی و اجرای هرچه بهتر طرح تسهیل سفرهای دریایی نوروز 1404، اظهار کرد: انعقاد تفاهم‌‌‌نامه سه‌‌‌‌جانبه همکاری در راستای حفظ و اشاعه فرهنگ مسافری و گردشگری دریایی و نیز ارتقای ایمنی ترددهای دریایی به منظور بهره‌‌‌برداری همه جانبه از دریا بین وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مدنظر قرارگرفت.
وی ادامه داد: انعقاد تفاهم‌‌‌نامه سرمایه‌‌‌گذاری با بخش خصوصی برای احداث مجتمع گردشگری دریایی و همچنین احداث موج‌‌‌شکن مرحله نخست بندر نخل ناخدا توسط سازمان بنادر و دریانوردی از جمله اقدامات انجام شده است. مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان همچنین با اشاره به اقدامات در حال اجرا در راستای توسعه گردشگری دریایی و ایمنی دریایی، اظهار کرد: ساماندهی و زیباسازی مسیر دسترسی بندر نخل ناخدا، خرید ساخت، حمل و نصب سه فروند اسکله فلزی شناور 22متری بندر نخل ناخدا، ساماندهی بندر چند‌منظوره هرمز شامل جابه‌‌‌جایی و تعمیرات اساسی سه پست اسکله مسافری و جابه‌‌‌جایی یک پست اسکله شیلاتی بندر هرمز و همچنین توسعه بندر شهید حقانی از اقدامات در حال اجراست.
توسعه گردشگری ابوموسی
عباس‌‌‌نژاد درباره اقدامات سازمان بنادر و دریانوردی در زمینه توسعه گردشگری جزیره ابوموسی، اظهار کرد: ترمینال بین‌‌‌المللی مسافری، مسیر تردد مسافران از اسکله تا ترمینال و دیوار پیرامونی از اقدامات انجام شده و ترمیم بازوی شرقی موج شکن حوضچه ابوموسی، ترمیم و تکمیل دایک موجود، تکمیل استحصال اراضی پسکرانه، استقرار دستگاه X-RAY، احداث اسکله رمپ مسافری و نوسازی تجهیزات جست‌‌‌وجو و نجات دریایی از جمله اقدامات در حال اجرای سازمان بنادر و دریانوردی در راستای توسعه گردشگری جزیره ابوموسی است.
ارتقای ایمنی دریانوردی
وی در مورد سایر اقدامات انجام شده در راستای توسعه گردشگری دریایی و ایمنی دریایی، اظهار کرد: ساخت، حمل و نصب پنج فروند اسکله آلومینیومی شناور برای مبادی گردشگری دریایی جزیره قشم در حال انجام است که دو فروند به بهره‌‌‌برداری رسیده و سه فروند آماده بهره‌‌‌برداری است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان افزود: ساخت، حمل و نصب سه فروند اسکله فلزی شناور در بنادر لنگه، کنگ و مقام و جایگزینی شناورهای مسافری فرسوده با استفاده از اعتبارات وجوه اداره شده سازمان بنادر و دریانوردی به تعداد 50 شناور از دیگر اقدامات انجام شده است‌‌‌.
وی در ادامه با اشاره به تشکیل پرونده در خصوص ساماندهی شناورهای بدون‌‌‌هویت صیادی و بازرسی ثبتی و رده‌بندی و سرعت‌‌‌بخشی به صدور مجوز و ثبت شناورهای صیادی برابر با ضوابط ابلاغی، اظهار کرد: اقدامات انجام شده شامل برنامه‌‌‌ریزی توسعه بندر مسافری شهید ذاکری قشم، همچنین حمل، نصب و راه‌‌‌اندازی اسکله فلزی شناور در بندر پهل، برنامه‌‌‌ریزی برای راه‌‌‌اندازی خط مسافری و گردشگری دریایی بندرعباس (بندر نخل ناخدا)، جزیره لارک، جزیره قشم و جزیره هرمز است. مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، خارج‌‌‌سازی مغروقه‌‌‌ها در مسیر دریایی پر خطر شامل مغروقه‌‌‌های دیگ بخار، بارج خن دار، یدک‌‌‌کش، مغروقه باری در آبراه دریایی بندر شهید حقانی و ذاکری قشم و نیز انجام هیدروگرافی حوضچه‌‌‌ها و کانال‌‌‌های بنادر استان را از دیگر اقدامات انجام شده در راستای ارتقای ایمنی دریانوردی اعلام کرد.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1271807/ایجاد-مجتمع-گردشگری-دریایی-در-هرمزگان
بستن   چاپ