بازار آریا
مرگ رهبر ارشد حراس‌الدین در حمله هوایی نیروهای سنتکام
شنبه 4 اسفند 1403 - 17:32:42
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - ایسنا : تکام از کشته‌شدن «وسیم تحسین بیرقدار»، رهبر ارشد گروه تروریستی «حراس‌الدین» در شمال غربی سوریه خبر داد.
ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) از کشته‌شدن «وسیم تحسین بیرقدار»، رهبر ارشد گروه تروریستی «حراس‌الدین» در شمال غربی سوریه خبر داد.
در این پیام آمده است: «نیروهای فرماندهی مرکزی ایالات متحده با انجام یک حمله هوایی دقیق در شمال غرب سوریه، وسیم تحسین بیرقدار، یکی از رهبران ارشد و تسهیل‌کنندگان گروه تروریستی حراس‌الدین که به القاعده وابسته است را کشتند.»
خبر مرتبط

بازار آریا


سنتکام ادعا کرد: دریانوردان ایرانی را در خلیج فارس نجات دادیم+ عکس فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی «ایکس» مدعی نجات دریانوردان ایرانی و هندی در خلیج فارس شد.
«مایکل اریک کوریلا» فرمانده سنتکام در واکنش به این خبر مدعی شد که نهاد تحت امرش تهدیدات تروریستی را در سراسر دنیا «بی امان تعقیب و نابود» خواهد کرد تا از «امنیت آمریکا، متحدان و شرکایش» محافظت کند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1271256/مرگ-رهبر-ارشد-حراس‌الدین-در-حمله-هوایی-نیروهای-سنتکام
بستن   چاپ