بازار آریا
احتمال یخبندان نیمه شمالی تهران؛
مردم برای عبور از شرایط جوی همکاری کنند
شنبه 4 اسفند 1403 - 00:33:06
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - همزمان با هشدارها مبنی بر ورود موج جدید سرما به کشور، روز گذشته وزیر کشور از مردم خواست برای عبور از شرایط خاص جوی پیش‌رو همکاری لازم را داشته و توصیه‌ها را جدی بگیرند. براساس پیش‌بینی‌های مدیریت بحران، طی 5روز آینده موج جدیدی از سرما وارد کشور می‌شود و از همین‌رو طبق اعلام هواشناسی، هشدار سطح قرمز برای سه استان گیلان، اردبیل و مازندران صادر شده است.
همچنین هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کرمانشاه، لرستان، زنجان، قزوین و ارتفاعات البرز و زاگرس صادر شده است. بنابر گزارش‌ها افت شدید دما تا اواسط هفته آینده در بیشتر مناطق کشور ادامه دارد و کاهش دما بین 8 تا 15 درجه پیش‌بینی شده است‌. در همین راستا، حامد یزدی‌مهر، مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به صدور هشدار نارنجی هواشناسی، از بارش برف و وقوع یخبندان در نیمه شمالی استان خبر داد و گفت: مدیریت بحران برای پنج روز آینده آماده‌باش است. 
به گزارش «ایسنا»، وی ادامه داد: از صبح دوشنبه 6 اسفند نیز یک توده هوای سرد به استان تهران نفوذ می‌کند که تا چهارشنبه 8 اسفند ادامه خواهد داشت. این توده هوای سرد باعث کاهش قابل ملاحظه دما می‌شود؛ به‌طوری که در نواحی شمالی، دامنه‌ها و ارتفاعات، دما بین 10تا 15 درجه سلسیوس و در نیمه‌جنوبی و نواحی مرکزی، دما بین 8 تا 12 درجه سلسیوس کاهش خواهد یافت. درهمین حال اسکندر مومنی، وزیر کشور روز گذشته در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران وزارت کشور در پی هشدار قرمز وضعیت هواشناسی اظهار کرد: هشدار نارنجی و قرمز به تمام دستگاه‌های استانی داده شده است و باید همه دستگاه‌ها با تشکیل ستاد بحران، آمادگی لازم را برای شرایط پیش‌رو داشته باشند و به صورت مستمر مصوبات را اجرایی کنند. 
به گزارش خبرگزاری صدا‌وسیما‌ وی ادامه داد: بر اساس گزارش ارائه شده شرایط جوی هفته آینده کشور نسبت به هفته جاری سردتر است و حجم بارش‌ها افزایش خواهد یافت که همراه با باد و کولاک است. وزیر کشور از مردم خواست همچنان نسبت به‌ مدیریت مصرف انرژی و خاموش کردن وسایل گازسوز در اتاق‌هایی که بدون استفاده است، همکاری لازم را برای عبور از شرایط ویژه جوی پیش‌رو انجام دهند.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1271009/مردم-برای-عبور-از-شرایط-جوی-همکاری-کنند
بستن   چاپ