بازار آریا
مجتمع‌های پتروشیمی 1.8 میلیون مگاوات برق به شبکه سراسری تحویل دادند
پنجشنبه 25 بهمن 1403 - 11:06:42
بازار آریا - مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی ایران گفت: مجتمع‌های تولیدی پتروشیمی از ابتدای امسال تا پایان دی حدود 1.8 میلیون مگاوات برق به شبکه سراسری تحویل داده شده است.

حسن عباس‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار شانا با بیان اینکه صنعت پتروشیمی برای تولید مستمر به برق پایدار نیاز دارد، اظهار کرد: اگر مجتمع‌های پتروشیمی بخواهند برق را از شبکه سراسری تأمین کنند، تولید محصولات پتروشیمی تحت‌تأثیر نوسانات شبکه تولید قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به اینکه مجتمع‌های تولیدی پتروشیمی در زمان احداث، حدود 4 هزار مگاوات برق در ساعت ظرفیت ایجاد کرده و برق را از طریق نیروگاه‌های خود تأمین می‌کنند، تصریح کرد: برق مازاد تولیدی از مجتمع‌های پتروشیمی به شبکه سراسری ارسال می‌شود.
مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی ایران با اشاره به اینکه مجتمع‌های پتروشیمی در منطقه خوزستان از طریق پتروشیمی فجر و در منطقه عسلویه از طریق پتروشیمی دماوند برق مازاد رو به شبکه تحویل می‌دهند، گفت: مجتمع‌های پتروشیمی از ابتدای امسال تا پایان دی حدود 1.8 میلیون مگاوات برق را به شبکه تحویل داده است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1266502/مجتمع‌های-پتروشیمی-18-میلیون-مگاوات-برق-به-شبکه-سراسری-تحویل-دادند
بستن   چاپ