بازار آریا
نخستین محموله 550 تنی سیب زمینی وارد کشور شد
چهارشنبه 24 بهمن 1403 - 18:59:37
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - ایسنا : رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان خبر داد که نخستین محموله 550 تنی سیب زمینی به کشور از مرز میرجاوه وارد کشور شده است.
علیرضا دهمرده امروز چهارشنبه در بازدید از پایانه مرزی میرجاوه و ورود این محموله افزود: این سیب‌زمینی ها پس از بررسی‌های قرنطینه‌ای و اطمینان از سلامت محصول از مرز میرجاوه وارد کشور شد.
وی بیان کرد: ورود این محموله وارداتی برای کاهش نوسانات قیمتی و تأمین نیازهای بازار است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تأکید کرد: هدف اصلی واردات سیب زمینی حفظ تعادل در بازار و جلوگیری از کمبود محصول است.
خبر مرتبط

بازار آریا


ورود نخستین محموله سیب زمینی وارداتی به کشور مدیرعامل موسسه جهاد استقلال از ورود نخستین محموله سیب زمینی وارداتی به کشور خبر داد.
به گزارش ایسنا، به نقل جهادکشاورزی استان، دهمرده تصریح کرد: این واردات نشان‌دهنده تعهد دولت به تنظیم و بهبود شرایط بازار محصولات کشاورزی است بطوریکه هم تولیدکنندگان حمایت شوند و هم قیمت‌های مناسبی برای مصرف‌کنندگان فراهم شود.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1266131/نخستین-محموله-550-تنی-سیب-زمینی-وارد-کشور-شد
بستن   چاپ