بازار آریا
نیم قرن با اقتصاد ایران؛ 24 بهمن
درخواست هیوندا از این خودروساز داخلی
چهارشنبه 24 بهمن 1403 - 18:04:15
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - اقتصادنیوز : در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از وضعیت اقتصادی ایران دست پیدا کنیم.
نگاه روندی این مزیت را دارد که ت اثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های 1394،1384،1374،1364،1354 از هر دهه انتخاب شده است.
در سال 1403، اقتصادنیوز در «نیم‌قرن با اقتصاد ایران» با استفاده از اخبار و گزارش‌های روزنامه‌های «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» هر روز روایتی اختصاصی از اقتصاد ایران و جهان تقدیم مخاطبان می‌شود.
24 بهمن 1374؛ کارمندان دولت، کالاهای رایگان دریافت می کنند
از ابتدای سال آینده به کارمندان دولت ماهانه معادل یک دهم حقوقشان کالاها و مایحتاج عمومی اعطا می‌شود.
آقای بناب، معاون امور تعاونی‌های وزارت تعاون گفت: براساس تبصره 68 قانون بودجه در سال 75، بیش از 600 میلیارد ریال از محل اعتبارات اداره‌ها و سازمان‌های دولتی در اختیار وزارت تعاون قرار خواهد گرفت که به اعضای تعاونی‌ها کالاهای مجانی عرضه کنند.
وی افزود: ارائه کالاهای مجانی شامل عائله تحت تکفل کارمندان و خانواده‌های کارمندان متوفی نیز خواهد شد.
24 بهمن 1384؛ حذف 10 میلیارد دلار از بودجه 85
کمیسیون اصلی مجلس برای بررسی نخستین بودجه دولت احمدی نژاد در اولین نشست خود، زمزمه‌های مخالفت با حجم بودجه 85 را با یک تصمیم عینی رسمیت بخشید و استفاده از درآمدهای نفتی در آن را به میزان 10 میلیارد دلار کاهش داد.
پیش از این رضا عبداللهی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در نامه مهمی به روسای کمیسیون‌های اصلی مجلس آنها را از این تصمیم آگاه کرده بود و محمد خوش چهره اقتصاددان بانفوذ مجلس نیز از قطعی بودن حذف 10 میلیارد دلار از درآمدهای نفتی بودجه خبر داده بود.
فرهاد رهبر، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی هفته پیش در واکنش به زمزمه‌های کاهش حجم بودجه 85 آن را تصمیمی غیرکارشناسی توصیف کرده و با اطمینان اعلام کرده بود که حجم بودجه سال آینده مطابق با لایحه دولت تصویب شده و تغییری نخواهد کرد.
احمد توکلی، تصمیم دیروز کمیسیون تلفیق را تصمیمی مهم و سرنوشت‌ساز توصیف کرد که مانع ظهور، تور جدی و عقب‌ماندگی تولید داخلی خواهد شد.
24 بهمن 1394؛ درخواست هیوندا از ایران خودرو دیزل
مدیرعامل ایران خودرو دیزل از درخواست شرکت هیوندا از این شرکت برای گسترش ارتباطات صنعتی در دوران پسابرجام خبر داد.
غلامرضا رزازی با اشاره به توافق اخیر جمهوری اسلامی ایران با کشورهای عضو گروه 1+5 اظهار کرد: خوشبختانه پس از توافقات اخیر، شرکت بنز به عنوان لایسنس شرکت ایدم تبریز فعالیت‌های خوبی را انجام خواهد داد و ما نیز خواهان افزایش همکاری‌های خود با این شرکت هستیم.
وی از تولید انبوه آرنا تا پایان سال‌جاری با موتور ایدم تبریز خبر داد و اظهار کرد: موتور 364 این خودرو با موتور 904 که در شرکت ایدم تولید می شود، جایگزین خواهد شد.
رزازی با اشاره به آغاز تولید مینی بوس از چند ماه اخیر در ایران خودرو ادامه داد: موتوری که در این مینی بوس‌ها مورداستفاده قرار گرفته است، از سری 900 است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1266093/درخواست-هیوندا-از-این-خودروساز-داخلی
بستن   چاپ