بازار آریا
نیم قرن با اقتصاد ایران؛ 24 بهمن
جزئیات اعطای کالای رایگان به کارمندان دولت
چهارشنبه 24 بهمن 1403 - 15:27:52
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - اقتصادنیوز : در سال 1403، اقتصادنیوز در «نیم‌قرن با اقتصاد ایران» با استفاده از اخبار و گزارش‌های روزنامه‌های «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» هر روز روایتی اختصاصی از اقتصاد ایران و جهان تقدیم مخاطبان می‌شود.
در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از وضعیت اقتصادی ایران دست پیدا کنیم.
نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های 1394،1384،1374،1364،1354 از هر دهه انتخاب شده است.
24 بهمن 1374؛ کارمندان دولت، کالاهای رایگان دریافت می‌کنند
از ابتدای سال آینده به کارمندان دولت ماهانه معادل یک دهم حقوقشان کالاها و مایحتاج عمومی اعطا می‌شود.
آقای بناب، معاون امور تعاونی‌های وزارت تعاون گفت: براساس تبصره 68 قانون بودجه در سال 75، بیش از 600 میلیارد ریال از محل اعتبارات اداره‌ها و سازمان‌های دولتی در اختیار وزارت تعاون قرار خواهد گرفت که به اعضای تعاونی‌ها کالاهای مجانی عرضه کنند.
وی افزود: ارائه کالاهای مجانی شامل عائله تحت تکفل کارمندان و خانواده‌های کارمندان متوفی نیز خواهد شد.
مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر « کارمندان دولت کالاهای رایگان دریافت می‌کنند » می‌خوانید. 
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1265986/جزئیات-اعطای-کالای-رایگان-به-کارمندان-دولت
بستن   چاپ