بازار آریا
کشف 13 هزار دستگاه ماینر غیرمجاز در 10 ماهه امسال
شنبه 20 بهمن 1403 - 08:42:35
بازار آریا - تسنیم /معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر از کشف 13 هزار دستگاه ماینر غیرمجاز در 10 ماهه امسال خبر داد و گفت: برای هر ماینر غیرمجاز کشف شده یک میلیون تومان تا سقف 50 میلیون تومان پاداش پرداخت می‌شود.
محمد الله داد در پاسخ به این سوال که چقدر ماینرهای غیرمجاز مصرف برق را افزایش داده اند، اظهار داشت: بررسی منحنی‌های مصرف شبکه‌های برق نشان از افزایش بار شبکه دارد؛ نکته‌ای که وجود دارد این دست که دلیلی برای افزایش بار وجود ندارد و مشترک جدید و یا درخواست جدیدی اضافه نشده است ولی روند رو به رشد بار از شرایط نرمال خارج است.
وی با بیان اینکه در چنین شرایطی ماینرهای غیرمجاز یکی از متهمان اصلی افزایش رشد بار در شبکه هستند، در پاسخ به اینکه در سال جاری چه میزان ماینر غیرمجاز کشف شده است، افزود: از ابتدای سال تا پایان دی ماه بیش از 13 هزار دستگاه ماینر غیرمجاز کشف شده است.
معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر خاطرنشان کرد: هموطنان متعهد می‌توانند از طریق سامانه پیامکی توانیر به شماره 30005121 گزارش‌های خود درباره ماینرهای غیرمجاز را ارسال کرده و پاداش دریافت کنند.
وی با تاکید بر اینکه اطلاعات عاملین شناسایی کاملا محرمانه بوده و برای هر ماینر غیرمجاز کشف شده یک میلیون تومان تا سقف 50 میلیون تومان پاداش پرداخت می‌شود، اظهار داشت: ماینرهای غیرمجاز کشف شده، مصادره شده و به منظور امحا به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تحویل داده می‌شود.

الله داد این نکته را هم گفت که برای متخلف، هزینه برق مصرفی با نرخ مجاز رمزارز محاسبه و صورتحساب صادر می‌شود همچنین خسارات وارده به شبکه برق از او دریافت می‌شود.
وی با یادآوری اینکه متخلف برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی می‌شود، افزود: علاوه بر قطع انشعاب متخلف، با هزینه وی، کنتور هوشمند قابل قطع از راه دور و خارج از دسترس نصب می‌شود و حتی در صورت تکرار انشعاب او جمع آوری و ابطال می‌شود.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1263249/کشف-13-هزار-دستگاه-ماینر-غیرمجاز-در-10-ماهه-امسال
بستن   چاپ