بازار آریا
مشکل کامیون‏‏‏‏‏‏‏‏‏‌داران در مرز ترکیه چگونه حل شد؟
شنبه 20 بهمن 1403 - 00:25:33
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: با رفع مشکلات ناشی از وضع عوارض سنگین سوخت برای ناوگان ایرانی در قلمرو کشور ترکیه، تردد کامیون‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های تجاری بین دو کشور به حالت عادی بازگشته است.
به گزارش روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، جواد هدایتی با اشاره به مشکلات ناشی از وضع عوارض سنگین سوخت برای ناوگان ترانزیتی ایران در ترکیه، اظهار کرد: سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی به‌عنوان رئیس ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی به این کشور و انجام مذاکراتی در این‌باره، موجب رفع مشکلات شده‌است. وی با بیان اهداف این سفر در راستای ارتقا همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های مختلف حمل‌ونقلی، عنوان کرد: در این سفر، دو نشست مجزای وزیر راه و شهرسازی کشورمان با وزرای تجارت و حمل‌ونقل کشور ترکیه برگزار و درباره موضوعات متنوع در حوزه‌های حمل‌ونقل بحث و تبادل‌نظر شد.
مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی عنوان کرد: تاکید بر لزوم بررسی راهکارهای دستیابی به هدف‌گذاری 30‌میلیارد دلاری مبادلات تجاری بین ایران و ترکیه، از دیگر موضوعات مورد‌توافق در این سفر بود، همچنین به‌منظور رفع موانع و محدودیت‌های موجود در حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای، درخصوص بر‌‌گزاری کمیته مشترک حمل‌ونقل جاده‌ای کشورهای ایران و ترکیه طی سه ماه آینده توافق شد. وی با اشاره به توافق طرفین در این ملاقات‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها درخصوص لغو عوارض اخیر برای ناوگان ایرانی و بازگشت به شرایط پیش از آن، خاطرنشان کرد: پس از عملیاتی‌شدن این تفاهم و بر اساس ارزیابی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های صورت‌گرفته، از 13بهمن سال‌جاری، تردد ناوگان در مبادی مرزی مشترک کشورهای ایران و ترکیه در حوزه‌های ترانزیت، صادرات و واردات به حالت عادی بازگشته و در جریان است.
مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی، این تفاهم را نشان‌دهنده عزم دو کشور در راستای ارتقای روابط اقتصادی و حمل‌ونقلی دانست و تصریح کرد: این اقدام علاوه‌بر مناسبات دوجانبه، همکاری‌های منطقه‌ای با هدف نقش‌آفرینی مشترک در تسهیل اتصال کارآمد ترانزیت بین مناطق اقتصادی را به‌دنبال خواهدداشت.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1263165/مشکل-کامیون‏‏‏‏‏‏‏‏‏‌داران-در-مرز-ترکیه-چگونه-حل-شد؟
بستن   چاپ