بازار آریا
افتتاح 200 پروژه اقتصادی و عمرانی در شاهرود با حضور استاندار سمنان برگزار شد
جمعه 19 بهمن 1403 - 14:22:00
بازار آریا - فرماندار شاهرود گفت: مراسم افتتاح نمادین بیش از 200 پروژه عمرانی و اقتصادی شهرستان با حضور استاندار سمنان برگزار خواهد شد.
به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، ابوطالب جلالی ضمن بیان اینکه آئین افتتاح همزمان و متمرکز پروژه‌های عمرانی و اقتصادی شهرستان شاهرود امروز جمعه با حضور استاندار سمنان برگزار می‌شود، تاکید کرد: بیش از 200 طرح اقتصادی و عمرانی در قالب شورای اداری شهرستان شاهرود به صورت نمادین به بهره‌برداری خواهد رسید.
وی با بیان اینکه هفت پروژه اقتصادی و عمرانی نیز با حضور شخص استاندار سمنان در شهرستان شاهرود به نمایندگی از دیگر طرح‌های دهه فجر، به بهره‌برداری خواهد رسید، افزود: امروز و تا ساعاتی دیگر شاهد بهره برداری از یک واحد دام شیری و همچنین افتتاح یک هتل گردشگری در شهرستان شاهرود خواهیم بود.
معاون استاندار سمنان با بیان اینکه امروز همچنین پارک مدیا (رسانه) در قالب پروژه‌های پارک علم و فناوری استان در شاهرود به بهره برداری خواهد رسید، ابراز کرد: افتتاح کلینیک تخصصی دندان پزشکی آیت الله شاهرودی دیگر برنامه حضور استاندار سمنان در شاهرود است.
جلالی با بیان اینکه استاندار سمنان امروز در نماز جمعه نیز حضور خواهد داشت، افزود: دیدار با خانواده معظم شهیدان میرکریمی از خانواده‌های سه شهید دفاع مقدس برای استاندار سمنان برنامه ریزی شده است.
وی با بیان اینکه افتتاح محور شاهرود - توسکستان به طول هشت کیلومتر دیگر برنامه حضور محمد جواد کولیوند استاندار سمنان در شهرستان شاهرود خواهد بود، گفت: افتتاح یک واحد تولیدی فعال در زمینه آلومینیوم پایان بخش سفر یک روزه استاندار سمنان به شهرستان شاهرود خواهد بود.
فرماندار شاهرود همچنین با اشاره به اینکه 206 پروژه عمرانی و اقتصادی طی ایام الله دهه فجر با اعتبار دو هزار و 200 میلیون تومان به بهره برداری می‌رسد، افزود: 178 طرح از مجموع طرح‌های قابل افتتاح طی دهه فجر سال جاری در شهرستان شاهرود عمرانی و 28 طرح اقتصادی هستند.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1262913/افتتاح-200-پروژه-اقتصادی-و-عمرانی-در-شاهرود-با-حضور-استاندار-سمنان-برگزار-شد
بستن   چاپ