بازار آریا
پزشکیان استوارنامه سفرای جدید دو کشور را دریافت کرد
چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 18:18:43
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - ایسنا : رئیس جمهور سفرای جدید سوئد و چک را به حضور پذیرفت و استوارنامه‌های آن‌ها را دریافت کرد.
مسعود پزشکیان در دیدار «مانیاس اوترستد» سفیر جدید سوئد در ایران با اشاره به سابقه طولانی روابط دیپلماتیک دو کشور اظهار داشت: امیدوارم در دوره ماموریت جنابعالی روابط فیمابین در همه زمینه‌ها تقویت شود.
پزشکیان بر سیاست اصولی ایران در پرهیز از جنگ و صلح‌طلبی تأکید و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران خواهان برقراری صلح و توقف همه جنگ‌هاست و معتقدیم می‌توان با مذاکره و گفتگو و پرهیز از خشونت مشکلات را حل کرد.
خبر مرتبط

بازار آریا


دیدار و رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان اوپک رئیس جمهور تلاش برای دور نگه داشتن اوپک از سیاست‌بازی را یک اصل مهم برشمردو افزود: انتقال تجربیات و دستاوردها و نیز مدیریت جمعی بازار از زمینه‌های جدی مشارکت اعضای اوپک با یکدیگر است
رئیس جمهور همچنین در دیدار با «ویچزلاو گرپل» سفیر جدید جمهوری چک نیز، روابط دوجانبه کشورها را برطرف‌کننده بسیاری از اختلافات و تنش‌ها دانست و اظهارکرد: روابط دوجانبه می‌تواند بسیاری از اختلاف‌نظرها و تنش‌ها را برطرف کند و جهان بهتری برای زندگی انسان‌ها در کنار هم فراهم کند.
سفرای سوئد و چک نیز در دیدارهای جداگانه با تأکید بر اهمیت روابط با جمهوری اسلامی ایران، بر اراده کشورهایشان برای گسترش روابط و تبادلات اقتصادی با ایران تأکید کردند.
خبر مرتبط

بازار آریا


پزشکیان: نوع مصرف ما اشکال دارد/ نمی‌گوییم مردم مصرف نکنند رئیس‌جمهوری با بیان اینکه دیگر مازوت نمی‌سوزانیم اما باید فضای محیط زیست را در این زمینه اصلاح کنیم، تصریح کرد: نوع مصرف ما اشکال دارد، باید این مصرف متناسب شود؛ نمی‌گوییم مردم مصرف نکنند بلکه باید مدیریت کرد.
سفیر چک در پایان دیدار خود، یک تابلوی خراطی چوب، از دیدار تاریخی نمایندگان شاه عباس صفوی با مقامات چک در 400 سال پیش را به رئیس جمهور اهدا کرد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1262042/پزشکیان-استوارنامه-سفرای-جدید-دو-کشور-را-دریافت-کرد
بستن   چاپ