بازار آریا
نارمک هم جزو محلات گران‌نشین شد + جدول
چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 15:29:40
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - اقتصادنیوز : یک مشاور املاک در شرق تهران درباره بازار مسکن در محله نارمک گفت: قیمت آپارتمان نوساز در نارمک از متری 103 میلیون تومان آغاز و در برخی نقاط به 220 میلیون تومان نیز می‌رسد.
به گفته مشاوران املاک، یکی از دلایل جذابیت محله نارمک برای خریداران، ویژگی‌های خاص این محله از جمله وجود 100 میدان، امکانات مناسب و دسترسی مطلوب به حمل‌ونقل عمومی است. این منطقه از طریق بزرگراه‌های رسالت، باقری و امام علی به سایر نقاط تهران متصل است و همین موضوع بر تقاضای آن تأثیر می‌گذارد.
از نظر قیمتی، نرخ آپارتمان نوساز در نارمک از متری 103 میلیون تومان آغاز می‌شود و در برخی نقاط به 220 میلیون تومان نیز می‌رسد. با این‌حال، این واسطه‌گر ملکی می‌گوید باوجود افزایش هزینه‌های ساخت، قیمت مسکن در این محله در چندماه اخیر رشد چندانی نداشته است.
مشروح این گزارش را با تیتر « نارمک هم به محلات لاکچری پیوست؟/ قیمت یک آپارتمان در این محله تهران+ جدول » در اقتصادنیوز بخوانید.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1261922/نارمک-هم-جزو-محلات-گران‌نشین-شد---جدول
بستن   چاپ