بازار آریا
شکاف قیمت دلار و تتر سوژه شد
چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 14:14:22
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - اقتصادنیوز : بازار ارز در حالی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد که قیمت دلار روز سه‌شنبه، با کاهش در ابتدای معاملات به سطح چهارم کانال هشتم رسید، اما در ادامه روند صعودی به خود گرفت و با افزایش تا نیمه بالایی کانال چهارم پیش رفت.
به گزارش اقتصادنیوز، به گفته معامله گران بازار ارز در وضعیت تعادلی قرار دارد و این نوسانات محدود، به اعتقاد کارشناسان نتیجه سیاست‌های دولت است.
با این حال، قیمت دلار در تهران با تغییرات اندکی نسبت به روز گذشته آغاز به کار کرد و در سطح دوم از کانال چهارم قرار گرفت. پس از شروع نوسانات مثبت، دلار به سرعت به پله چهارم این کانال صعود کرد. ادامه روند صعودی باعث شد تا قیمت دلار به میانه محدوده یاده شده برسد.
از سوی دیگر، دلار هرات روز خود را با افزایش 250 تومانی نسبت به معاملات شب گذشته آغاز کرد و پس از یک دوره نوسان منفی، به میانه کانال سوم دامنه 80 هزار تومان عقب‌نشینی کرد و پس از مدتی در نیمه دوم کانال سوم باقی ماند. در نهایت، قیمت دلار هرات در کف کانال چهارم کریدور هشتم قرار گرفت.
مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر « شکاف قیمت دلار و تتر سوژه شد؛ پالس نزولی در راه است؟‌/ پیش‌بینی قیمت دلار امروز 17 بهمن 1403 » بخوانید.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1261846/شکاف-قیمت-دلار-و-تتر-سوژه-شد
بستن   چاپ