بازار آریا
اردوغان: باید امنیت و ثبات در سوریه پایه ریزی شود
سه شنبه 16 بهمن 1403 - 22:19:45
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - ایسنا : رئیس جمهور ترکیه گفت: ما روابط با سوریه را به سطح استراتژیک ارتقا می‌دهیم.
رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در کنفرانس خبری مشترک با ابومحمد الجولانی (احمد الشرع)، رئیس جمهور انتقالی سوریه که به ترکیه سفر کرده است، گفت: این سفر تاریخی آغاز همکاری و توسعه روابط میان ترکیه و سوریه است. ما به تحکیم روابطمان با سوریه در تمامی زمینه‌ها ادامه خواهیم داد.
اردوغان عنوان داشت: باید امنیت و ثبات در سوریه پایه ریزی شود و ما در خصوص اتخاذ گام‌های لازم برای تحقق این امر توافق کردیم. ما منطقه‌ای کاملا عاری از تروریسم را پایه‌ریزی خواهیم کرد.
رئیس جمهور ترکیه تصریح کرد: ما در این دیدار در خصوص تحولات سیاسی صحبت کردیم و ما ایمان داریم که دولت جدید سوریه، تمامی سوری‌ها را در بر خواهد گرفت.
خبر مرتبط

بازار آریا


الجولانی: درگیری‌هایی که به سقوط نظام سوریه انجامید به یک‌باره نبود سرکرده تحریر الشام تاکید کرد: درگیری‌هایی که به سقوط نظام سوریه انجامید؛ به یک‌باره نبود، بلکه نتیجه برنامه‌ریزی‌های استراتژیکی بود که پنج سال در ادلب طول کشید.
رئیس جمهور ترکیه گفت: من به رئیس جمهور سوریه بر آمادگی‌مان برای ارائه حمایت‌های لازم جهت رویارویی با گروه‌های تروریستی تاکید کردم.
وی افزود: ما برای برداشتن تمامی تحریم‌ها علیه سوریه تلاش خواهیم کرد. تحریم‌های بین‌المللی علیه سوریه مانع از رشد این کشور می‌شود.
اردوغان گفت: ما اعتقاد داریم سوری‌ها که الهام بخش منطقه با مبارزه‌شان شدند، مجدداً در ساختن وطنشان موفق خواهند شد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1261392/اردوغان--باید-امنیت-و-ثبات-در-سوریه-پایه-ریزی-شود
بستن   چاپ