بازار آریا
سفر یک روزه معاون هماهنگی امور اقتصادی به شهرستان چرداول
سه شنبه 16 بهمن 1403 - 12:23:12
بازار آریا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری درپنجمین روز از دهه فجر به منظور افتتاح پروژه های اقتصادی صنعتی و کشاورزی به شهرستان چرداول سفر کرد.
، عباس میرزاد روز سه‌شنبه در آیین بهره‌برداری از پنج طرح هادی روستایی در شهرستان چرداول گفت: در مجموع 19 هزار مترمربع آسفالت و اجرای کانال سنگی در روستاهای موشکان، هلسم، چغاسبز، نیدوله علیا و زنجیره علیا اجرا شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: این طرح‌ها با اعتباری معادل 135 میلیارد ریال به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به بهره‌برداری رسید.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام بنیاد مسکن را از نهادهای پیشران نظام دانست و اظهار کرد: روستاها منشأ آبادانی هستند و با برنامه‌ریزی درست و اصولی باید اقتصاد روستاها و شرایط مهاجرت معکوس روستاییان به عنوان اقشار مولد فراهم شود.
وی همچنین در آیین افتتاح ساختمان اداری منابع طبیعی و آبخیزداری چرداول نیز بیان کرد: با توجه به رسالت و وظایف سازمانی منابع طبیعی و آبخیزداری چرداول که دارای عرصه های طبیعی زیادی است با افتتاح این ساختمان و بدنه کارشناسی قوی و مدیریت کارآمد در این عرصه مهم خدمات مناسبی ارائه می‌شود.
میرزاد افزود: با کاشت گونه های سازگار می توان به حفاظت، توسعه و ارتقای عرصه‌های طبیعی شهرستان چرداول کمک کرد چرا که سرمایه‌ای برای آیندگان است و باید از آن حفاظت کنیم.
وی در این افتتاح نمادین عنوان کرد: محرومیت‌زدایی و ایجاد مسکن کار بسیار بزرگی است که در این زمینه از زحمات بنیاد مسکن و نهادهای حمایتی قدردانی می‌کنیم.
وی با بیان اینکه خدمت به محرومان و فقرا یکی از اهداف انقلاب مردمی ایران است، تأکید کرد: نهادهای حمایتی علاوه بر رفع نیازهای ضروری محرومان مانند تامین مسکن در بحث توانمندسازی، بهبود وضعیت معیشتی و آموزش مهارت‌ها و اشتغالزایی آنها نیز به طور جدی‌تری ورود کنند.
وی همچنین در آیین افتتاح 20 واحد مسکن محرومان در روستای زیرتنگ بیجنوند یادآور شد: این طرح با همکاری بنیاد مسکن و کمیته امداد با اعتبار بلاعوض 35 میلیارد ریال تکمیل شده است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1261012/سفر-یک-روزه-معاون-هماهنگی-امور-اقتصادی-به-شهرستان-چرداول
بستن   چاپ