بازار آریا
شکایت آبی‌ها از موسیمانه
استقلال دست پیش را گرفت
سه شنبه 16 بهمن 1403 - 00:17:10
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - فسخ یکطرفه قرارداد با استقلال از سوی پیتسو موسیمانه نه‌تنها از نظر فنی باعث بلاتکلیفی آبی‌ها شده، بلکه آنها را در معرض شکایت حقوقی مربی آفریقایی و پرداخت غرامتی سنگین قرار داده است.
با این حال گویا باشگاه در این مورد پیش‌دستی کرده و ابتدا خودش از دست موسیمانه به فیفا شکایت برده است. بخشی از گزارش سایت فوتبال 360 را در این مورد بخوانید: «استقلالی‌ها با توجه به فسخ یک‌طرفه پیتسو موسیمانه، از رفتار سرمربی آفریقایی تیم‌شان شاکی شدند و نه‌تنها تلاشی برای جلب رضایت او در مسیر بازگشت به نیمکت استقلال نکردند و به‌واسطه عملکرد ضعیف موسیمانه ترجیح داده‌اند همکاری‌شان با پیتسو به پایان برسد، بلکه حالا در تلاش برای تنظیم شکوائیه‌ای علیه سرمربی سابق تیم‌شان هستند تا بتوانند نه‌تنها از پرداخت غرامت و رقم کامل قرارداد موسیمانه جلوگیری کنند، بلکه او را در کمیته انضباطی فیفا محکوم نمایند.
آبی‌پوشان قراردادی 1.3 میلیون دلاری با پیتسو موسیمانه و دستیاران او (با احتساب آپشن‌ها) داشته‌اند که حالا گفته می‌شود نیمی از رقم قرارداد موسیمانه پرداخت شده و معاونت حقوقی باشگاه استقلال در تلاش است تا از دریافت غرامت پیتسو جلوگیری کند. البته که استقلالی‌ها در برهه قبلی که آندره‌آ استراماچونی هم به صورت یک‌طرفه قراردادش را فسخ کرد، چنین مسیری را در پیش گرفتند، اما ناموفق بودند که شرایط در مقطع کنونی متفاوت از دوره استراماچونی به نظر می‌رسد.»

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1260708/استقلال-دست-پیش-را-گرفت
بستن   چاپ