بازار آریا
صادرات 2 میلیون دلار دارو از لرستان
سه شنبه 16 بهمن 1403 - 00:14:28
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - دنیای‌اقتصاد – خرم‌‌‌آباد: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان اظهار کرد: امسال 98 تن دارو به ارزش 2 میلیون دلار از استان لرستان به کشورهای مختلف صادر شده است.
بهمن جعفری افزود: 500 قلم انواع داروی انسانی و دامی در شرکت‌های داروسازی اکسیر و زاگرس فارمد پارس بروجرد و بایر افلاک ازنا تولید می‌شود و 10 کشور جزو اهداف صادراتی داروهای استان هستند. وی تصریح کرد: لرستان در گذشته فاقد هر نوع تولیدات دارویی بود اما امروز با فعالیت چند واحد بزرگ صنعتی در تولید انواع داروهای دامی و انسانی، یکی از قطب‌‌‌های دارویی کشور و جزو استان‌‌‌های برتر در این زمینه است. مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان ادامه داد: داروسازی اکسیر بروجرد 300 قلم پروانه تولید محصول دارویی دارد و خط تولید بیش از 250 قلم آن فعال است و امسال 15 میلیون دلار ارزآوری با صادرات دارو داشته است. جعفری با اشاره به اینکه شرکت اکسیر ماه گذشته 400‌هزار عدد ویال انسولین تولید کرده است، ادامه داد: همچنین کارخانجات زاگرس فارمد پارس بروجرد نیز 80 قلم داروی دامی تولید و روانه بازار می‌‌‌کند.
وی افزود: داروسازی بایر افلاک ازنا نیز بزرگ‌ترین شرکت داروسازی خاورمیانه به شمار می‌‌‌رود که مشتمل بر هفت کارخانه بزرگ است و بخش دامی آن برای تولید سالانه 30‌هزار تن وارد مدار است. مدیرکل صمت لرستان اضافه کرد: این واحد با پروانه تولید 250 قلم داروی دامی توانایی تولید 110 قلم را دارد و فاز داروی انسانی آن برای تولید 500 قلم، در زمینی به مساحت 75‌هزار مترمربع 90‌درصد پیشرفت دارد و به زودی با 13 خط تولید، سرمایه‌گذاری 40‌هزار میلیارد ریال و 500 فرصت شغلی به بهره‌برداری می‌‌‌رسد.
جعفری با اشاره به ظرفیت رشد و پرورش گیاهان دارویی در استان افزود: پرورش گیاهان دارویی در حوزه سازمان جهاد کشاورزی است اما تولید، فرآوری و بسته‌‌‌بندی داروهای گیاهی از وظایف صمت است که آمادگی برای ورود به این عرصه نیز وجود دارد.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1260697/صادرات-2-میلیون-دلار-دارو--از-لرستان
بستن   چاپ