بازار آریا
تازه‌ترین تصمیم ترامپ درباره تعرفه‌ها علیه مکزیک
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 20:12:20
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - مهر : رئیس جمهور آمریکا در گفتگو با همتای مکزیکی خود، اعلام کرد که فعلا توافق شده تا تعرفه‌ها علیه مکزیک متوقف شود.
دونالد ترامپ،رئیس جمهور آمریکا از گفتگو با کلودیا شینباوم همتای مکزیکی خود خبر داد و گفت که فعلا توافق شده تا تعرفه‌ها علیه مکزیک متوقف شود.
الجزیره گزارش داد، درحالیکه کاخ سفید نیز بر اساس گزارش‌ها اعلام کرده که تعرفه‌ها علیه مکزیک یک ماه به تعویق افتاده، ترامپ تاکید کرد: با رئیس جمهور مکزیک توافق شده تا به سرعت یک مکث در تعرفه‌های پیش بینی شده به مدت یک ماه ایجاد شود.
وی افزود: مذاکره دوستانه ای با رئیس جمهور مکزیک داشتم و درباره توقف یکماه تعرفه ها علیه مکزیک توافق کردیم. طی مدت توقف یکماهه، مذاکراتی انجام می شود که ریاست آنرا سه وزیر آمریکایی و مقامات عالی رتبه مکزیک برعهده خواهند داشت.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1260548/تازه‌ترین-تصمیم-ترامپ-درباره-تعرفه‌ها-علیه-مکزیک
بستن   چاپ