بازار آریا
توانمندسازی بخش خصوصی در دستور کار مدیران باشد
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 14:25:14
بازار آریا - استاندار سمنان با تاکید بر اهمیت توانمندسازی بخش خصوصی گفت: مسئولان باید موانع را از پیش پای این بخش بردارند تا بتواند در پیشبرد پروژه‌های اقتصادی و عمرانی مشارکت کند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان، محمدجواد کولیوند امروز _دوشنبه پانزدهم بهمن_ در آئین افتتاح پروژه‌های عمرانی و اقتصادی و نشست شورای اداری شهرستان سرخه اظهار کرد: توسعه واقعی استان سمنان با برنامه‌ریزی دقیق، مدیریت صحیح منابع و پرهیز از شتاب‌زدگی و پراکنده‌کاری امکان‌پذیر است.
وی افزود: برای پیشرفت باید به برنامه‌ریزی‌های استراتژیک توجه ویژه‌ای داشته باشیم و از منابع موجود به‌درستی بهره‌برداری کنیم، هدف ما این است که پروژه‌ها به‌صورت هدفمند و با کیفیت بالا اجرا شوند و منابع محدود استان به‌طور بهینه مصرف شوند.
استاندار سمنان، تخصیص اعتبارات عمرانی بر اساس پیشرفت فیزیکی را یکی از مؤلفه‌های مهم دانست و گفت: اگر می‌خواهیم تغییرات اساسی ایجاد کنیم، باید پروژه‌ها به‌دقت مدیریت و منابع به‌درستی مصرف شوند تا به نتیجه مطلوب برسیم.
کولیوند خاطرنشان کرد: این نظام به ما فرصت خدمتگزاری داده است و ما باید با مسئولیت‌پذیری در راستای خدمت به مردم تلاش کنیم.
وی با تاکید بر اهمیت توانمندسازی بخش خصوصی تصریح کرد: اقتصاد کشور باید به‌سمت توانمندسازی بخش خصوصی حرکت کند و مسئولان باید موانع را از پیش پای این بخش بردارند تا بتواند در پیشبرد پروژه‌های اقتصادی و عمرانی مشارکت کند.
کد خبر 836186

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1260290/توانمندسازی-بخش-خصوصی-در-دستور-کار-مدیران-باشد
بستن   چاپ