بازار آریا
جزییات مذاکرات ایران و طالبان از زبان بقایی+ فیلم
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 12:52:17
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - اکوایران : سخنگوی وزارت خارجه گفت: همه مقام‌های افغانستان در خصوص تامین حقابه‌های ایران حتی بدون وجود معاهده تاکید داشتند و خود را متعهد می‌دانستند. در خصوص امنیت مرز و مهاجرات هم مذاکرات خوبی صورت گرفت.
اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری امروز (دوشنبه 15 بهمن)‌ درباره سفر عباس عراقچی، وزیر امور خارجه به افغانستان گفت: این سفر در راستای تداوم مراودات و روابط ایران و افغانستان به عنوان دو ملت هم‌تبار با بیش از 900 کیلومتر مرز مشترک است.
او افزود: ما با افغانستان اشتراکات زیادی در حوزه‌های تاریخی، فرهنگی، دینی و مذهبی داریم. این اشتراکات باید مبنا و زمینه‌ای برای درک متقابل نسبت به منافع و نگرانی طرفین باشد. ما در زمینه‌های مشخصی از جمله مهاجرت، حقابه و امنیت با یکدیگر مسائلی داریم که باید در چارچوب دیپلماتیک رفع شود.
خبر مرتبط

بازار آریا


واکنش ایران به ادعای ارسال پول برای حزب‌الله با چمدان سخنگوی وزارت خارجه در نشیت خبری خود با رسانه‌ها به ادعای انتقال پول از ایران برای حزب‌الله واکنش نشان داد.
بقایی تاکید کرد: این سفر یک گام مهم هم از حیث رفع نگرانی‌ها و هم از حیث استفاده از ظرفیت‌ها خواهد بود. این صرفا یک سفر دیپلماتیک و سیاسی نبود، بلکه یک گروه بزرگی از تجار و بازرگانان آقای وزیر را همراهی می‌کردند و دیدار خوبی با وزیر صنعت و تجارت افغانستان صورت گرفت.


سخنگوی وزارت خارجه گفت: همه مقام‌های افغانستان در خصوص تامین حقابه‌های ایران حتی بدون وجود معاهده تاکید داشتند و خود را متعهد می‌دانستند. در خصوص امنیت مرز و مهاجرات هم مذاکرات خوبی صورت گرفت.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1260187/جزییات-مذاکرات-ایران-و-طالبان-از-زبان-بقایی--فیلم
بستن   چاپ