بازار آریا
کدام کنسرو ها نیاز به جوشاندن قبل از مصرف دارند؟
جمعه 23 آذر 1403 - 01:05:44
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - ایسنا : یک متخصص بهداشت موادغذایی گفت: برای جلوگیری از مسمومیت احتمالی باید قوطی‌های کنسرو به صورت بسته و مهر و موم شده قبل از مصرف 20 دقیقه جوشانده شوند.
یک متخصص بهداشت موادغذایی گفت: برای جلوگیری از مسمومیت احتمالی باید قوطی‌های کنسرو به صورت بسته و مهر و موم شده قبل از مصرف 20 دقیقه جوشانده شوند.
الهه عسکری اظهار کرد: بررسی کنسروها برای اطلاع از آلودگی ناشی از سم کلستریدیوم بوتولینوم بسیار مهم است.
وی اضافه کرد: غذای کنسرو شده در صورتی که هر یک از موارد زیر را نشان دهد آلوده محسوب می‌شوند، قوطی کنسرو غیرعادی، ترک خورده یا آسیب دیده، متورم و یا دارای نشتی باشد؛ هنگام باز کردن آن مایع یا کف به بیرون فوران کند و یا محتویات داخل آن تغییر رنگ داده یا کپک زده به نظر برسد و بوی بد از آن متصاعد شود.
خبر مرتبط

بازار آریا


مصرف این کنسروها خطرناک است مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نسبت به خطر مسمومیت بوتولیسم در کنسروهای خانگی هشدار داد.
این متخصص بهداشت موادغذایی گفت: برای جلوگیری از مسمومیت احتمالی باید قوطی‌های کنسرو به صورت بسته و مهر و موم شده قبل از مصرف 20 دقیقه جوشانده شوند.
عسکری اضافه کرد: کنسرو ماهی، کنسرو مرغ و انواع گوشت‌ها، غذاهای آماده مثل انواع خورش‌ها (قیمه، فسنجان، قرمه‌سبزی) و جوجه کباب، کنسرو خاویار و کنسروهای گیاهی مثل نخودفرنگی، ذرت شیرین، لوبیاچیتی و قارچ، لوبیا چیتی، بادمجان، عدسی، مخلوط سبزیجات، نخود و بادمجان لازم است حتما جوشانده شوند.
وی بیان کرد: کنسرو ترشیجات، خیارشور و رب‌گوجه فرنگی چون اسیدی هستند، نیاز به جوشاندن ندارند و مرباها هم به دلیل غلظت بالای شکر و مقدار آب پایین و کمپوت‌های میوه هم چون دارای شربت هستند، نیاز به جوشاندن ندارند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1227393/کدام-کنسرو-ها-نیاز-به-جوشاندن-قبل-از-مصرف-دارند؟
بستن   چاپ