بازار آریا
نوشیدن مداوم قهوه این باکتری خوب را تقویت می‌کند
شنبه 17 آذر 1403 - 05:26:32
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - مهر : تحقیقات اخیر ارتباط بالقوه‌ای بین مصرف قهوه و ترکیب میکروبیوم روده را نشان می‌دهد که به مزایای سلامتی مرتبط با قهوه کمک می‌کند.
به طور خاص، قهوه ممکن است سطح یک نوع باکتری به نام Lawsonibacter asaccharolyticus را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
مطالعه جدید، شواهد موجود را تقویت می‌کند که قهوه می‌تواند باعث رشد این باکتری در روده شود و به طور بالقوه به مزایای سلامتی مرتبط با قهوه کمک کند.
کارشناسان هشدار می‌دهند که هنوز برای نتیجه‌گیری قطعی زود است، اما ترکیب قهوه در رژیم غذایی ممکن است ترکیب میکروبیوم روده را بهبود ببخشد و از سلامت کلی حمایت کند.
مطالعات اخیر نشان می‌دهد که قهوه نیز ممکن است ارتباط مستقیمی با میکروبیوم روده ما داشته باشد.
در واقع، در سال 2021، محققان دریافتند که از میان بیش از 150 غذای مورد مطالعه، این نوشیدنی محبوب قوی‌ترین ارتباط را با ترکیب میکروبیوم روده، به ویژه سطوح Lawsonibacter asaccharolyticus، در حدود 1000 نفر نشان داد.
اکنون، برای درک بهتر اثرات مصرف قهوه بر میکروبیوم روده، این تیم تحقیقاتی داده‌های رژیم غذایی و پزشکی بیش از 22800 فرد در ایالات متحده و بریتانیا را به‌علاوه اطلاعات در دسترس عموم از نزدیک به 54200 نفر در سراسر جهان تجزیه و تحلیل کردند.
آنها داده‌های نمونه‌های مدفوع جمع‌آوری‌شده از قهوه‌نوشندگان و غیر مصرف‌کنندگان را برای شناسایی تفاوت‌ها در باکتری‌های روده آن‌ها مقایسه کردند.
این مطالعه چندین همبستگی را مشاهده کرد که قوی‌ترین آنها بین مصرف قهوه و L. asaccharolyticus بود: افرادی که قهوه می‌نوشیدند تا هشت برابر بیشتر از افرادی که قهوه نمی‌نوشیدند، این باکتری را داشتند. این الگو در سرتاسر کره زمین دیده شد.
در حالی که اثرات دقیق این باکتری بر سلامتی هنوز ناشناخته است، محققان بر این باورند که می‌توان آنها را با اثرات مربوط به نوشیدن قهوه مرتبط دانست.
تجزیه و تحلیل متابولیت های خون نشان داد که ترکیباتی مانند اسید کوئینیک و تریگونلین نیز به ویژه در مصرف کنندگان قهوه رایج است که با سطوح بالاتر L. asaccharolyticus مرتبط است.
محققان همچنین آزمایش‌های آزمایشگاهی انجام دادند و قهوه‌های کافئین‌دار و بدون کافئین را به کشت‌های L. asaccharolyticus اضافه کردند که هر دو باعث افزایش رشد باکتری‌ها شدند. این نشان می‌دهد که ترکیبات موجود در قهوه، به غیر از کافئین، ممکن است مسئول تحریک رشد این باکتری باشند.
قهوه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌هایی است که در سراسر جهان مصرف می‌شود.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1223594/نوشیدن-مداوم-قهوه-این-باکتری-خوب-را-تقویت-می‌کند
بستن   چاپ