چرا باید سیر سیاه مصرف کنیم؟
سه شنبه 6 آذر 1403 - 03:37:32
روزنامه دنیای اقتصاد
|
|
بازار آریا - ایسنا : شاید شما هم جز آن دسته از افرادی باشید که اسم سیر سیاه را برای نخستین بار بشنیدهاید. سیر سیاه با تخمیر سیر خام یا سفید، در طول یک فرآیند خاص تولید میشود که رنگی تقریبا سیاه، طعم شیرین و بافت شکننده و ظریفی دارد. در این فرایند، سیر سفید را در دمای 77-60 درجه و به مدت 90-50 روز قرار می دهند. سیر سیاه نیز دارای خواص و فواید درمانی فوق العادهای همانند سیر سفید بوده و نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش خطر سکته قلبی، پیشگیری از سرطان، کنترل قند خون، بهبود درد و التهاب مفاصل، جلوگیری از ایجاد کبد چرب و برطرف کردن مشکلات معده ایفا میکند. از دیگر خوبی های سیر سیاه میتوان به کمک در لاغری و حذف چربی رسوب کرده در عروق و رگهای بدن اشاره کرد. برخی از خواص سیر سیاه 1. تاثیر سیر سیاه بر کاهش فشار خون و بیماری کلیوی یکی از فاکتورهای مهمی که سبب نارسایی کلیوی، بیماریهای قلبی و همچنین سکته میشود، افزایش فشار خون است. بر اساس آمار موجود، تقریبا 1 میلیارد نفر در سرتاسر دنیا با مشکل فشار خون مواجه هستند. لازم به ذکر است که خواص سیر سیاه در مقایسه با سیر تازه ده برابر بیشتر است و سبب کاهش فشار خون و ناراحتیهای قلبی میگردد. جلوگیری از گرفتگی رگها و عروق از دیگر خوبی های سیر سیاه بوده که خطر سکته را کاهش خواهد داد. همچنین بر اساس تحقیقات انجام شده، پتاسیم موجود در سیر سیاه و ویژگی ادرار آور بودن آن سبب شده که این ماده نقش مفیدی در درمان بیمارانی که با ناراحتی های کلیوی دست و پنجه نرم میکنند، داشته باشد. 2. نقش سیر سیاه در کنترل قند خون و دیابت قند خون در بدن طی فرآیندی به نام هموستاز کنترل میشود. در صورت ایجاد مشکل در این فرایند، قند خون از حد استاندارد بیشتر شده و در نتیجه سبب بروز بیماری دیابت خواهد شد. یکی از خواص سیر سیاه این است که فرآیند هموستاز در خون را بهبود بخشیده و قند خون را یا با بالا بردن سطح انسولین کنترل می کند و یا مقاومت به انسولین را در بدن کاهش میدهد. بر اساس مطالعات انجام گرفته، یکی از منابع غنی آنتی اکسیدان که سبب جلوگیری از بروز بیماری دیابت میگردد، سیرسیاه است. آنتی اکسیدانهای موجود در سیرسیاه در مقایسه با سیر سفید چندین برابر بوده و در نتیجه برای کنترل قند خون بسیار مفید عمل میکند. 3. خواص سیر سیاه در تقویت سیستم ایمنی بدن سیستم ایمنی بدن در سلامت عمومی شما نقش اساسی داشته و سبب حفاظت از بدن در مقابل عفونت ها و بیماری ها میگردد. حتی از بروز بیماری های مزمن نیز جلوگیری خواهد کرد. گلبولهای سفید به عنوان سیستم دفاعی و ایمنی در سرتاسر بدن از جمله غدد لنفاوی، مغز استخوان، طحال، غده تیموس و … مشاهده میشوند. از دیگر خواص سیر سیاه این است که از طریق خواص آنتی اکسیدانی خود، نقش مهمی در کاهش التهابات و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن ایفا میکند. سیر سیاه این کار را با جلوگیری از فعالیت رادیکالهای آزاد که سبب آسیب سلولی میشوند، انجام میدهد. بنابراین سیستم ایمنی قوی تر، مقابله موثرتر بدن با عفونت ها و باکتری ها را در پی خواهد داشت. --> اخبار مرتبط ناگفتههایی درباره نحوه پیشگیری از ابتلا به سرطان این غذا را زیاد بخورید مغزتان کوچک میشود! چگونه میتوان از ابتلا به آنفلوانزا در دوران بارداری پیشگیری کرد؟ سنگ کلیه را با این خوراکیها کنترل کنید ویتامینهایی که با هوا وارد بدن میشوند بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
https://www.bazarearya.ir/fa/News/1217536/چرا-باید-سیر-سیاه-مصرف-کنیم؟
|