بازار آریا
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی اعلام کرد:
مجوز بانک مرکزی برای سرمایه‌گذاری 6.5 میلیارد دلاری در صنعت پتروشیمی
چهارشنبه 30 آبان 1403 - 17:19:02
بازار آریا - مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی برنامه صادراتی صنعت پتروشیمی برای 1403 را 13 میلیارد دلار عنوان کرد و گفت: مجوز استفاده از 50 درصد این مقدار درآمد ارزی از سوی بانک مرکزی برای سرمایه‌گذاری در توسعه صنعت پتروشیمی داده شده است.

به گزارش خبرنگار شانا، حسن عباس‌زاده صبح امروز (چهارشنبه، 30 آبان) با همراهی محمدرضا نعمت‌زاده در سفر یک روزه به استان بوشهر روند پیشرفت طرح‌های پتروشیمی عسلویه و کنگان را بررسی کرد. بازدید از طرح PDH/PP پتروپردیس سینا، پتروپالایش کنگان و نشست با مدیران طرح‌های گروه سرمایه‌گذاری اهداف (سروش مهستان، نگین مهستان، آلای مهستان)، بررسی طرح‌های پتروشیمی منطقه کنگان و حضور در نشست تخصصی مدیران تعالی صنعت پتروشیمی از برنامه‌های این سفر بود.
وی در نشست بررسی روند پیشرفت طرح‌های پتروشیمی پتروپالایش کنگان در جریان آخرین وضع و چالش‌های طرح‌های توسعه پتروشیمی کنگان، سروش مهستان، نگین مهستان و آلای مهستان قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در این نشست با تأکید بر اینکه اجرای طرح‌ها هم‌اکنون نسبت به سال‌های گذشته سخت شده است، گفت: آماده هرگونه همکاری برای شتاب‌بخشی در ساخت و تکمیل طرح‌های پتروپالایش کنگان هستیم.
عباس‌زاده افزود: برای توسعه زنجیره ارزش در صنعت پتروشیمی باید از همه ظرفیت‌های موجود در صنعت بهره گرفت و پتروپالایش کنگان نیز یکی از این ظرفیت‌های موجود است.
وی در این نشست راهکارهای لازم برای رفع چالش‌های موجود در پیشرفت این طرح‌ها را ارائه کرد.
تأکید وزیر نفت بر هم‌افزایی داخلی
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در نشست بررسی طرح‌های پتروشیمی منطقه کنگان که در سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس برگزار شد، روند اجرای طرح‌های پتروشیمی پلی‌اتیلن سبک هژیر سازه ایرانیان، ویستا انرژی ارغوان، توسعه پلیمر کنگان، توسعه پالایشی پیشگامان سیراف و پتروشیمی را بررسی کرد.
عباس‌زاده در این نشست با اشاره به اینکه برنامه صادراتی صنعت پتروشیمی برای امسال 13 میلیارد دلار است، اظهار کرد: مجوز استفاده از 50 درصد این مقدار ارز صادراتی از سوی بانک مرکزی برای سرمایه‌گذاری در توسعه صنعت داده شده است.
وی با بیان اینکه هماهنگی مطلوبی بین شرکت ملی صنایع پتروشیمی و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس وجود دارد، یادآور شد: وزیر نفت نیز تأکید بسیاری بر هم‌افزایی داخلی شرکت‌های وزارت نفت دارد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: تأمین منابع مالی اصلی‌ترین گلوگاه پروژه‌های پتروشیمی است به همین دلیل با راهبری این شرکت کارگروه‌های تخصصی در خصوص حل و فصل مسائل مالی، ایجاد زیرساخت‌ها، کریدورهای دسترسی و تأمین خوراک ایجاد می‌شود.
تولید آمونیاک از هیدروژن برای نخستین‌بار در کشور
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در نشست تخصصی مدیران تعالی صنعت پتروشیمی که در شرکت پتروپالایش کنگان برگزار شد، اظهار کرد: این شرکت مجموعه پیچیده‌ای است که با توجه به معیارهای جایزه تعالی به‌طور متوازن رشد کرده است.
عباس‌زاده با بیان اینکه پتروپالایش کنگان یکی از مصادیق نوآوری است، افزود: این شرکت برای نخستین‌بار در کشور تولید آمونیاک از هیدروژن مازاد واحد PDH خود را در دستور کار دارد و این شرکت در مسیر توسعه و تعالی است.
وی تأکید کرد: صنعت پتروشیمی در مرحله‌ای است که باید به سمت تکمیل و توسعه زنجیره محصولات باارزش‌تر حرکت کند و این موضوع از راهبردهای اصلی شرکت ملی صنایع پتروشیمی است که به‌طور جدی به آن پرداخته می‌شود.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: جایزه تعالی صنعت پتروشیمی فرصت مناسبی برای شرکت‌هاست که ارزیابان تجربیات هرساله را به صنعت و شرکت‌ها منتقل کنند و به توسعه صنعت کمک شود.
عباس‌زاده جایزه تعالی صنعت پتروشیمی را فرآیند بزرگ یادگیری دانست و گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی متعلق به صنعت پتروشیمی است و نشست‌های هماهنگی با هلدینگ‌ها برای تعامل بهتر آغاز شده است.
مدیران صنعت پتروشیمی توان گذر از سختی‌ها را دارند
محمدرضا نعمت‌زاده نیز در این نشست با بیان اینکه همواره خود را متعلق به صنعت پتروشیمی می‌دانم، بیان کرد: امیدواریم با راهبری شرکت ملی صنایع پتروشیمی و افزایش تلاش‌ها، روند مطلوب توسعه این صنعت که بالاترین ارزش افزوده را ایجاد می‌کند، تسریع شود.
وی ادامه داد: موفقیت و توسعه صنعت پتروشیمی از ابتدا با همکاری و کارگروهی همه صنعتگران محقق شده است.
مدیرعامل سابق شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید براینکه همه پشتیبان شرکت ملی صنایع پتروشیمی باشید و این شرکت نیز پشتیبان صنعت گفت: مدیران این صنعت توانایی گذر از این سختی‌ها را دارند.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1215177/مجوز-بانک-مرکزی-برای-سرمایه‌گذاری-65-میلیارد-دلاری-در-صنعت-پتروشیمی
بستن   چاپ