بازار آریا
یک وضعیت باورنکردنی برای ارزهای دیچیتال
سه شنبه 22 آبان 1403 - 11:21:45
بازار آریا - به گزارش همشهری آنلاین، ریچارد تنگ، مدیرعامل بایننس گفت: پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات‌متحده عصر طلایی ارزهای دیجیتال خواهد بود و در دوره او، ارزهای دیجیتال توسط اکثر قانون‌گذاران آمریکایی به رسمیت شناخته خواهد شد.
چندین مدیر پلتفرم‌های متخصص دیگر در ارزهای دیجیتال نیز با نظر وی موافق هستند.
برایان آرمسترانگ، مدیرعامل کوین بیس نیز خاطرنشان کرد که پس از پیروزی ترامپ، آمریکا مسیری را به‌سوی آزادی اقتصادی دنبال خواهد کرد.
بیزنس گزارش کرد، مایک نووگراتز، بنیان‌گذار گروه رمزنگاری گلکسی، معتقد است که پیروزی ترامپ یک روز مهم باورنکردنی برای صنعت ارزهای دیجیتال است و می‌گوید که در سال آینده هر هفته خبرهای خوبی برای این صنعت منتشر خواهد شد.
هشدار جدی برای اقتصاد اروپا رئیس پیشین بانک مرکزی اروپا برای دومین بار نسبت به وضعیت اقتصاد اتحادیه اروپا هشدار داد و توصیه کرد برای جلوگیری از نابودی اقتصادی، سریعا برنامه های مالی و سیاسی برای مقابله با چالش‌ها اجرایی شود.
رئیس پیشین بانک مرکزی اروپا طی اظهاراتی هشدار داد که اتحادیه اروپا به بازنگری اساسی و فوری اقتصادی نیاز دارد تا مزیت رقابت‌پذیری خود را دوباره به دست آورد و با چالش وجودی در شرایط فعلی و پیش‌رو مقابله کند.
ماریو دراگی، رئیس پیشین بانک مرکزی که پیش‌تر نخست‌وزیر ایتالیا نیز بوده است، نخستین بار در ماه سپتامبر گزارشی بدبینانه درباره وضعیت اقتصادی اتحادیه اروپا ارائه کرد و اکنون در گفت‌وگو با پولیتیکو اعلام کرده است: اگرچه برخی از پیشنهادات، حتی پیش‌ازاین هم ضروری بودند چراکه اقتصاد اروپا در حال رکود بود، اما امروز با انتخاب دونالد ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا، آن‌ها ضرورت بیشتری پیدا کرده‌اند.
به گفته رئیس سابق بانک مرکزی اروپا، بروکسل باید در درجه اول بر جلوگیری از تجزیه بیشتر بازار واحد و تجزیه بازارهای سرمایه تمرکز کند چراکه وضعیت کنونی، مانع از رشد و توسعه کسب‌وکارهای اروپایی برای رقابت بین‌المللی است.
رئیس پیشین بانک مرکزی اروپا پیشنهاد کرد که اتحادیه اروپا باید اوراق بدهی جدیدی صادر کند تا با چالش وجودی پیش‌رو مقابله کند.
سلطه دلار زیر سایه تجارت 615 میلیارد دلاری بریکس نماینده اسبق ایران در صندوق بین‌المللی پول گفت: تجارت اعضای بریکس بین یکدیگر حدود 615 میلیارد دلار است و اگر این تجارت به‌جای دلار، با ارزهای دیگری انجام شود؛ به‌طورقطع، سلطه دلار از بین خواهد رفت.
محمد آقا قوام درباره توانایی بریکس جهت پایان دادن به سلطه دلار اظهار کرد: برای دستیابی به این موضوع باید به ظرفیت‌هایی که کشورهای عضو بریکس فراهم کرده‌اند، نگاهی بیندازیم. ازنظر جمعیت کشورهای بریکس 45,3 درصد جمعیت جهان است و تقریباً نیمی از جمعیت دنیا متعلق به کشورهای عضو بریکس است.
وی افزود: حجم اقتصادی این کشورها بر اساس تولید ناخالص ملی، تا سال آینده از حجم اقتصاد هفت‌کشور صنعتی موسوم به گروه هفت فراتر خواهد رفت. حجم تولید ناخالص کشورهای بریکس حدود 35 درصد جی‌دی‌پی جهان است و رشد اقتصادی این کشورها در سال جاری میلادی 3,5 درصد برآورد شده است که از رشد اقتصادی جهان بالاتر است.
تأثیر تعرفه 60 درصدی ترامپ بر چین اقتصاددانان سیتی گروپ تأثیر بالقوه تعرفه 60 درصدی بر واردات کالاهای چینی به بازار ایالات‌متحده را ارزیابی کردند، اقدامی که پس از پیش‌بینی پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری مورد توجه قرار گرفته است.
چنین تعرفه‌ای می‌تواند منجر به کاهش قابل‌توجه صادرات چین به ایالات‌متحده شود و به‌طور بالقوه رشد تولید ناخالص داخلی چین را تقریباً 2.4 درصد در یک سناریوی شدید کاهش دهد. بااین‌حال، سیتی معتقد است که تعرفه جهانی 60 درصدی به‌احتمال‌زیاد تاکتیکی برای مذاکره تا تغییر قریب‌الوقوع سیاست است.
اقتصاددانان می‌گویند: پیشنهاد تعرفه جهانی 60 درصدی به نظر ما به‌احتمال‌زیاد ابزار چانه‌زنی تا یک خطر واقعی است. آنان سناریوی واقعی‌تری را پیش‌بینی کردند که در آن تعرفه مؤثر ممکن است 15 درصد افزایش یابد که تأثیر کمتری بر تولید ناخالص داخلی چین خواهد گذاشت و اثرات انحراف تجاری، آن را بین 0.5 تا 1.5 درصد کاهش می‌دهد.
این شرکت همچنین در مورد واکنش‌های احتمالی چین به نرخ تعرفه‌های بالا گمانه‌زنی و بیان کردند که سیاست‌گذاران چینی بعید به نظر می‌رسد که به لفاظی‌ها پاسخ دهند، اما ممکن است در صورت اعمال تعرفه 60 درصدی، ارزش رنمینبی بین 7.7 تا 8.0 کاهش یابد.
قیمت جهانی نفت کاهش شد قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار آسیا، با فروکش تهدید توفان برای تولید نفت خلیج مکزیکو و مأیوس شدن سرمایه‌گذاران از اقدامات محرک مالی چین، به روند کاهشی خود ادامه داد.
بهای معاملات نفت برنت 31 سنت معادل 0.4 درصد کاهش یافت و به 73 دلار و 56 سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با 38 سنت معادل 0.5 درصد کاهش، به 70 دلار در هر بشکه رسید. هر دو شاخص در معاملات جمعه، بیش از 2 درصد ریزش کردند.
تونی سایکامور، تحلیلگر شرکت آی جی در یادداشتی نوشت: بسته محرک پکن که در جلسه کمیته دائمی کنگره ملی خلق در روز جمعه اعلام شد، ضعیف‌تر از انتظار بازار بود و فقط به اقدامات حمایتی اندک برای مسکن و مصرف اشاره داشت.
تولید تویوتا در چین زیاد می‌شود سه فرد آگاه به موضوع اظهار کردند که تویوتا قصد دارد تا سال 2030 در چین، حداقل 2.5 میلیون دستگاه خودرو در سال تولید کند؛ این در حالی است که دیگر خودروسازان جهانی از جمله ژاپنی‌هاست که یا در حال کاهش یا خروج از چین هستند.
دو منبع گفتند که هدف آن افزایش تولید به سه میلیون خودرو در سال تا پایان دهه است. این عدد نشان‌دهنده افزایش 63 درصدی نسبت به رکورد 1.84 میلیون خودرویی است که در سال 2022 در چین تولید کرد. سال گذشته 1.75 میلیون خودرو در آنجا تولید کرد.
این منابع عنوان کردند، تویوتا برخی از تامین‌کنندگان را از این افزایش، به امید اطمینان بخشیدن به قطعه سازان از تعهد خود به چین و در نتیجه تضمین زنجیره تأمین آن، مطلع کرده است.
صادرات نفت عربستان به چین کمتر می‌شود داده‌های تجاری نشان می‌دهد کاهش صادرات نفت عربستان سعودی به چین در دسامبر، دومین کاهش ماهانه و پایین‌ترین حجم صادرات از ژوییه و کمتر از حدود 37.5 میلیون بشکه در نوامبر و حدود 46 میلیون بشکه در اکتبر خواهد بود.
شرکت‌های نفتی دولتی سینوپک، پتروچاینا و سینوکَم، نفت کمتری در دسامبر خریداری خواهند کرد و همزمان، عرضه عربستان به جوینت ونچر خود که پالایشگاه فوجیان است، با تکمیل تعمیرات و ازسرگیری فعالیت این پالایشگاه، بهبود خواهد یافت.
کاهش تقاضای چین در شرایطی روی می‌دهد که شرکت آرامکوی سعودی، قیمت فروش همه گریدهای نفتی به مشتریان آسیایی را برای دسامبر کاهش داد.
کد خبر 899562 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها اتحادیه اروپا اقتصاد

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1210801/یک-وضعیت-باورنکردنی-برای-ارزهای-دیچیتال
بستن   چاپ